BONEIRU.

2 ENTRADA HUDISIAL Y 2 DETENSHON RELASHONA KU BENTA DI NUMBER ILEGAL NA BONEIRU.

Riba djabièrnè 8 di febrüari  a hasi dos detenshon den dos entrada hudisial en konekshon ku bendementu di number ilegal i labamentu di plaka.

Den oranan trempan di mainta e departamentu di reshèrshi den kolaborashon ku e fiskal di Ministerio Públiko, a ehekutá  entradanan hudisial den dos kas situá na Nikiboko i Tera Kòrá. Durante esaki a konfiská un montante konsiderabel di sèn kèsh. A detené dos sospechoso den e kaso aki. Ta trata di un hòmber di inisial N.M.E. di 59 aña i un dama di inisial S.T.V. di 53 aña di edat. No ta ekskluí ku ta bai tin mas detenshon den e kaso aki.

Op vrijdag 8 februari  zijn er naar aanleiding van 2 huiszoekingen in verband met illegale nummerverkoop en het witwassen van geld, aanhoudingen verricht.

In de vroege ochtenduren heeft de recherchedienst in samenwerking met de officier van het openbaar ministerie huiszoekingen verricht in 2 huizen gelegen in Nikiboko en Tera Kora. Hier is onder andere een aanzienlijk bedrag aan contant geld in beslag genomen. Twee verdachten zijn in deze zaak aangehouden. Het gaat hier om een man met de initialen N.M.E van 59-jarige leeftijd en een vrouw met de initialen S.T.V van 53-jarige leeftijd. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

FUENTE:POLIS/LIVE FM.NOTISIA KU BO POR KONFIA.

Share This
error: Content is protected !!