KRALENDIJK –Den kuadro di Luna Mundial di Alzheimer, sèptèmber 2019, Fundashon Alzheimer Bonaire, den nos afán pa sigui konsientisá pueblo di Bonaire di e malesa di Demensia/Alzheimer, a prepará un programa intensivo ku ta kulminá ku selebrashon di Dia Mundial di Alzheimer dia 21 próksimo.

Komo parti di nos programa di luna di sèptèmber nos ta ofresé miembronan di famia i tur interesado un Charla ku título: “Demensia i Alimentashon.” Kon por minimalisá e riesgo pa un persona haña Alzheimer ku p.e. mihó alimentashon.

Oradornan ta Haydee Clementina i sikiáter Dr. Glenn Matroos, ámbos miembro di Direktiva di Stichting Alzheimer Curacao.

Fecha: Djabièrnè 13 sèptèmber 2019

Luga: Captain’s Don Habitat Conference room .

Ora: 19.00 or – 20.30 or

Entrada: Grátis, Lo tin un buzón disponibel pa kualké donashon pa yuda kubri gastu.

——————————————————-

KRALENDIJK – In ons streven om de bevolking van Bonaire informatie te blijven verstrekken omtrent Dementie /Alzheimer hebben wij van Fundashon Alzheimer Bonaire in het kader van Wereld Alzheimer Maand, september 2019, een intensief programma samengesteld. Deze maand wordt afgesloten met een speciale viering op de Wereld Alzheimer Dag, zaterdag 21 september a.s.

Als onderdeel van het september programma wordt er op vrijdag 13 september a.s. een lezing gehouden voor familieleden en geinteresseerden. De titel van deze lezing is:”Dementie en Voeding”. Hoe het risico op dementie te minimaliseren door gezonde voeding.

Sprekers zijn mevrouw Haydee Clementina en psyschiater Dr. Glenn Matroos beide bestuursleden van de Stichting Alzheimer Curacao.

Datum: Vrijdag 13 september 2019

Plaats: Captain’s Don Habitat Conference room.

Tijd: 19.00 – 20.30

Entree: Gratis.

Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom op deze informatie-avond. Gelieve dit als een persoonlijke uitnodiging te beschouwen.

Share This
error: Content is protected !!