Djaweps 4 di sèptèmber a detené un hòmber di inisial A.J.J.A. di 20 aña di edat i un dama di inisial C.F. di 18 aña di edat en konekshon ku violensia doméstiko.

Djaweps 5 di sèptèmber a drenta keho di ladronisia di un baiskel kolo shinishi di marka “Bikkel” for di kura di un kas situá na Kaya Ganimedes. Entre 8’or di mainta i 5:30 di atardi, deskonosínan a bai ku e baiskel.

Djasabra 7 di sèptèmber, mas o ménos 2’or di mardugá a detené un hòmber di inisial M.M.C. di 24 aña, en konekshon ku buracheria públiko i molèster di órden.

Djadumingu 8 di sèptèmber, pa mas o ménos 1:40 di mèrdia, a sosodé un aksidente ku un motosaikel riba e kaminda pa bai Parke Washington. Pa motibu nan deskonosí e shofùr di e motosaikel a kore dal den un palu di lus. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

————————————————————————————————-

Politieberichten van woensdag 4 september tot en met maandag 9 september 2019

Op woensdag 4 september werden een man met initialen A.J.J.A. van 20 jaar en een vrouw met initialen C.F. van 18 jaar aangehouden wegens huiselijk geweld.

Op donderdag 5 september werd aangifte gedaan van diefstal van een grijze fiets van het merk Bikkel vanaf het erf van een woning aan de Kaya Ganimedes. Tussen 08.00 uur en 17.30 uur op woensdag 4 september is de fiets door onbekenden weggenomen.

Op zaterdag 7 september werd omstreeks 02.00 uur een man met initialen M.M.C. van 24 jaar aangehouden wegens openbare dronkenschap en orde verstoring.

Op zondag 8 september vond omstreeks 13.40 uur een eenzijdige aanrijding met een motor plaats op de weg naar Washington. Om onbekende reden reed de bestuurder van een motor tegen een lantaarnpaal aan. De motorrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Share This
error: Content is protected !!