Den kuadro di Luna Mundial di Alzheimer, sèptèmber 2019, nos Fundashon Alzheimer Bonaire, den nos afán pa sigui konsientisá  pueblo di Bonaire pa ku e malesa di Demensia/Alzheimer, a prepará un programa intensivo ku ta kulminá ku selebrashon di Dia Mundial di Alzheimer dia 21 di sèptèmber próksimo.

Komo parti di nos Programa di luna di sèptèmber i pa selebrá Dia Mundial di Alzheimer riba djasabra 21 di sèptèmber nos lo organisá un Kaminata di Konsientisashon.

Nos ta invitái tambe stimulá henter pueblo di Bonaire pa bai bistí na koló geel. E Kaminata lo inisiá na entrada prinsipal di Fundashon Mariadal 18.00 or i lo tèrminá 21.00 or.

Pa kubri gastu envolvíta pidi un kontribushon di US$.6,=  pa partisipá. Komoopsekio e partisipante ta risibí un bunita T-shirt, un snacki tambe algu dibebe.

Karchi pa partisipá ta disponibel serka Miembronan Boluntariodi Fundashon Alzheimer Bonaire.

Fecha: Djasabra  21 sèptèmber 2019

Lugá:  Entrada prinsipal di Fundashon Mariadal .

Ora:    18.00 or – 21.00 or

Karchi: US$. 6.00

Nos kòrdial invitashon ta bai na henter pueblo di Bonaire pa bistikoló geel e dia ei i pa partisipá na e Kaminata. Por kumpra karchi pa partisipá serka Miembronan Boluntario di Fundashon Alzheimer Bonaire.

Por fabor konsiderá esaki komo un invitashon personal.


In het kader van Wereld AlzheimerMaand, september 2019  hebben wij vanFundashon Alzheimer Bonaire, in ons streven om de bevolking van Bonaire informatie te blijven verstrekken omtrent Dementie /Alzheimer een intensief programma samengestelden om deze maand af te sluiten met een viering vanWereld Alzheimer Dag op 21 september a.s.

Als onderdeel van het september programma en om Wereld Alzheimer Dag zaterdag 21 september te vieren organiseert de Stichting een Bewustzijnsloop en moedigen wij de bewoners van Bonaire aan om geel te dragen op deze Internationale Alzheimer Dag en om deel te nemen aan de loop.

Locatie/verzamelpunt is de hoofdingang van Fundashon Mariadal. Vertrektijd is 18.00 uur en de loop eindigt om 21.00 uur.

Om de kosten te dekken vraagt de Stichting een bijdragevan US$ 6.00 en hiervoor krijgt de deelnemer/ster een mooi T-shirt met een snack en een drankje.

Tickets voor deze activiteit zijn verkrijgbaar bij de vrijwilligers van Fundashon Alzheimer Bonaire.

Datum:  Zaterdag  21 september 2019

Plaats:   Hoofdingang Fundashon Mariadal. 

Tijd:     18.00 – 21.00 uur

Ticket:  US$. 6,00

Wij nodigen alle bewoners van Bonaire uit om op deze dag gele kleding te dragen en omdeel te nemen aan deze Bewustzijnsloop door een ticket te kopen bij de vrijwilligers van Fundashon Alzheimer Bonaire. Gelieve dit als een persoonlijke uitnodiging te beschouwen

Share This
error: Content is protected !!