KRALENDIJK – Djaluna 16 di sèptèmber a drenta keho di ladronisia, esaki for di un pikòp ku tabata stashoná na un sitio di sambuyá na altura di ‘Zoutpier’. For di den baki di e pikòp, deskonosínan a bai ku un ‘AEE action camera 71 S’.

Mas lat riba e mainta di djaluna 16 di sèptèmber, mas o ménos 11.40, un aksidente a tuma lugá riba Kaya Internashonal na altura di e kazèrne di Brantwer. Shofùr di e outo a purba desviá pa un outo ku tabata bini for di direkshon kontrali, ku a hala bai riba man robes di e kaya, nèt momentu ku un outo tabata aserkando e bògt. Esaki ta loke a pone e persona pèrdè kontròl riba su stür i bai dal den palu di lus.

Djaluna 16 di sèptèmber,  alrededor di 6:25 di atardi, agentenan polisial uniformá di BPZ, a tene un entrada hudisial na un kas situá den Bario Mexico. A konfiská droga i un arma di kandela. A detené un hòmber di inisialnan F.G.R.W. di 31 aña di edat. Investigashon ta andando den e kaso.

Djamars 17 di sèptèmber a drenta keho di ladronisia for di un outo ku tabata stashoná na un kas situá na kaya Filomena. Entre djaluna 16 sèptèmber, pa mas o ménos 5:45 di atardi i djamars 17 di sèptèmber, pa mas o ménos 6:30 di mainta, deskonosínan a bai ku vários hèrmènt di marka Makita.

Mas lat riba e mesun dia pa mas o ménos 11:45, a sosodé un aksidente ku un skuter riba Kaya Inglatera. E shofùr di skuter a desviá pa un buraku den kaminda, el a kai i sufri di algun herida na su man. Ambulans a transportá e víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

Den ora di mainta djamars 17 di sèptèmber, entre 10 pa 12’or, Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a bin topa ku un proyekto di konstrukshon durante di un patruya den bisindario di Punt Vierkant i Belnem. Na e sitio a bin haña 2 persona ku no tabata tin papel di estadia legal i a detené ámbos pa mas investigashon.

Djamars 17 di sèptèmber alrededor di 8’or di anochi, sentral di polis a risibí informashon,  ku a haña un kurpa sin bida den un kas den e bario Nort di Saliña. Despues di investigashon, dòkter a konstatá morto natural. Ta trata di un dama di inisial V.M.C.P. di 56 aña di edat. Kondolensia na famia di e defuntu.


Politieberichten van maandag 16 septembertot en metwoensdag 18 september 2019

Op maandag 16 september werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die geparkeerd stond bij een duikplek ter hoogte van de zoutpier. Vanuit de ladebak werd ee nzwarte ‘AEE action camera 71 S’ door onbekenden weggenomen.

Later op de ochtend van maandag 16 september vond omstreeks 11.40 uur een aanrijding plaats op de Kaya Internashonal ter hoogte van de Brandweer kazerne. De bestuurder probeerde een auto te ontwijken die gedeeltelijk op zijn rijbaan reed. Door de manoeuvre verloor de chauffeur de macht over het stuur tegen een lantaarnpaal. 

In de vroege avonduren van maandag 16 september, hebben geüniformeerde BPZ agenten omstreeks 18.25 uur  een huiszoeking uitgevoerd in een woning in Bario Mexico. Er zijn drugs en een vuur wapen in beslag genomen. Ook werd een man me tde initialen F.G.R.W. van 31 jaar aangehouden. Onderzoek in deze zaak loopt.

Op dinsdag 17 september werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die geparkeerd stond bij een woning aan de Kaya Filomena. Tussen maandag 16 september omstreeks 17.45 uur en dinsdag 17 september, omstreeks 06.30 uur, werden diverse gereedschappen van het merk Makita weggenomen.

Later op de dag vond omstreeks 11.45 uur een aanrijding met een scooter plaats op de Kaya Inglatera. De bestuurder probeerde uit te wijken voor een gat in het wegdek, waardoor ze viel schaafwonden aan haar arm opliep. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. 

Dinsdag 17 september kreeg de politiecentrale omstreeks 20.00 uur melding dat er een levenloze lichaam in woning in Nort Saliña werd aangetroffen. Na onderzoek constateerde de dokter een natuurlijke dood. Het betrof een dame met initialen V.M.C.P., van 56 jaar. Onze condoleances aan de nabestaanden van overledene.

Share This
error: Content is protected !!