Den mardugá di djadumingu manisé djaluna, mas o ménos 1:30 a mèldu na polis intento di ladronisia di kabritu. Ora polis a bai duna asistensia a tuma nota ku e ladronnan a mara kuater kabritu. KPCN ta investigando e kaso.

Djaluna 23 di sèptèmber aproksimadamente 6’or di mainta a mèldu ku tabatin tres outo na kandela riba un tereno bashí den área di Kaya Orinoco. Kuerpo di Bombero a paga e kandela i e investigashon den e kaso ta sigui.

Riba e mes un dia 7’or di mainta a mèldu na polis ladronisia di un Toyota Vitz shinishi skur den bisindario di Kaya Kibra di Montaña.

Djadumingu 22 di sèptèmber banda di 7:30 di mainta a mèldu na polis molèster di kachó. Un kachó a bula den kurá di vários persona kaminda el a destruí vários artíkulo i tabata agresivo den direkshon di e habitantenan. Polis a purba haña doño di e kachó pero no a logra. Mas lat riba e mes un dia, a bolbe mèldu molèster di e mes un kachó. Dado momentu e kachó a bira agresivo den direkshon di polis. A yama dos instansia ku ta atendé ku bestia, sinembargo nan no por a yuda den e kaso, pasobra nan no tin hende pa atendé ku kachó agresivo. Tambe nan a indiká ku no tin un sitio pa pone kachó agresivo. Gezaghèber Edison Rijna , riba e ordenansa di lei di kachó, a duna aprobashon pa kita bida di e kachó, usando un arma di yag.


Politieberichten van vrijdag 20 september tot en met maandag 23 september 2019

In de nacht van zondag op maandag 23 september is omstreeks 01.30 een melding binnengekomen van diefstal van geiten. Bij aankomst van de politie troffen zij een viertal vastgebonden geiten aan. De zaak wordt onderzocht.

In de vroege ochtend omstreeks 6.00 uur is er een melding gedaan van 3 auto’s die in brand zouden staan op een leeg terrein ter hoogte van Kaya Orinoco. De brandweer heeft de brand kunnen blussen. De zaak wordt onderzocht. 

Rond 7 uur in de ochtend is er een melding gedaan van diefstal van een donkergrijze Toyota Vitz ter hoogte van de Kaya Kibra di Montaña.

Op zondag 22 september is omstreeks 7.30 een melding van overlast veroorzaakt door een hond binnen gekomen. De hond sprong bij verschillende mensen in de tuin en vernielde daar materialen en toonde zich agressief richting bewoners. De politie heeft geprobeerd de eigenaar van de hond te achterhalen maar dat lukte niet. Later op de dag kwam er nog een melding over deze hond binnen. De hond toonde zich ook agressief richting de politie. Op dat moment is er gebeld naar twee dierenhulporganisaties. Zij konden echter niet helpen omdat er niet iemand beschikbaar was om met een agressief dier om te gaan. Ook werd aangegeven dat er geen plaats was voor deze hond. De gezaghebber heeft vervolgens op grond van de hondenverordening toestemming gevraagd om deze hond met een jachtgeweer dood te schieten.

Share This
error: Content is protected !!