KRALENDIJK – Den luna di òktober Kiwanis International ta kuminsa un aña fiskal nobo. Den e kuadro aki Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire a selebrá su promé evento di rotashon algún dia pasá pa instalá e direktiva nobo pa e aña Kiwanistiko 2019-2020. Durante e evento aki tambe a instalá e miembronan nobo, Alicia Xuan-Krijgsman i Mimi Dongen, ofisialmente.

Den su diskurso Presidente Distinguí saliente Patricia Gerritzen-Veen a elaborá tokante e proyektonan ku a keda realisá den e prome aña for di e instalashon ofisial di e Club. Tambe Presidente Distinguí Patricia Gerritzen-Veen a gradisí tur miembronan pa nan trabou duru i empeño pa yuda muchanan di Boneiru.

Despues di e diskurso, a yama e miembronan di direktiva nobo dilanti pa wordu instalá pa e invitado spesial Luitenant Gouverneur di Distrito 26, Marlon der Meer.

LG Marlon Der Meer a instalá Sekretario Mimi Dongen, Tesorero Juliette de Grijze, Direktor di Servisio na Komunidat Charlotte Flanegin-Rodriquez, Èks Presidente Inmediato Patricia Gerritzen-Veen i Presidente Ricard Nicholson.

Den su prome diskurso komo presidente, Ricard Nicholson a gradisí Èks Presidente Inmediato Patricia Gerritzen-Veen pa su trabou duru durante e aña Kiwanistiko ku ta tras di lomba. Presidente Ricard Nicholson a ekspresá su gratitut tambe na e direktiva i miembronan pa nan trabou i dedikashon. Tambe Presidente Nicholson a gradisí tur sponsor pa nan aporte y e invitadonan spesial LG Der Meer, Presidente di Rotary, Sr. Balentien, Presidente di Lions Club, Sra. Carolina i delegadonan di Lions Club Aruba pa nan presensia.

Mas aleu Presidente Ricard Nicholson a enfatisá ku e ta mira Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire manera un famía ku ta traha duru huntu pa sirbi komunidat yudando muchanan di Boneiru.


KIWANIS CLUB OF KRALENDIJK BONAIRE BENOEMT NIEUWE RAAD VAN BESTUUR 2019-2020

In oktober begint voor Kiwanis International een nieuw fiscaal jaar, dat betekent dus ook de installatie van de nieuwe raad van bestuur. Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire organiseerde onlangs hun eerste wisselingsevenement om het nieuwe bestuur voor het jaar 2019-2020 te introduceren. Tijdens dit evenement werden ook nieuwe Kiwanisleden Alicia Xuan-Krijgsman en Mimi Dongen officieel geïnstalleerd.

Vertrekkende Distinguished President Patricia Gerritzen-Veen sprak over de gerealiseerde projecten en wat de Club in het eerste jaar sinds de oprichting heeft bereikt. Distinguished President Patricia Gerritzen-Veen bedankte ook alle leden voor hun harde werk en inzet om de kinderen van Bonaire te helpen. Na haar toespraak werden de nieuwe bestuursleden naar voren geroepen om te worden geïnstalleerd door speciale gast Luitenant Gouverneur van District 26, dhr. Marlon der Meer.

LG Marlon Der Meer installeerde Secretaris Mimi Dongen, Penningmeester Juliette de Grijze, Directeur Community Service Charlotte Flanegin-Rodriquez, Immediate Past President Patricia Gerritzen-Veen en President Ricard Nicholson.

In zijn eerste toespraak als president bedankte Ricard Nicholson Immediate Past President Patricia Gerritzen-Veen voor haar harde werk tijdens het afgelopen Kiwanis-jaar. President Ricard Nicholson bedankte ook de raad en de leden voor hun harde werk en toewijding, de sponsors voor hun bijdrage en speciale gasten LG Der Meer, Rotary-president dhr. Balentien, Lions Club-president mw. Carolina en Lions Club-afgevaardigden uit Aruba voor hun aanwezigheid.

President Ricard Nicholson benadrukte dat hij de Kiwanis Club van Kralendijk Bonaire ziet als een grote familie die hard werkt om de gemeenschap te dienen door het helpen van de kinderen van Bonaire.


KIWANIS CLUB OF KRALENDIJK ANNOUNCES NEW BOARD OF DIRECTORS FOR 2019-2020

In October Kiwanis International celebrates the start of a new fiscal year with the installation of new Boards. Recently the Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire held their first turnover event to introduce the new Board for the Kiwanistic year 2019-2020. During this event new members Alicia Xuan-Krijgsman and Mimi Dongen were also officially installed.

In her speech, outgoing Distinguished President Patricia Gerritzen-Veen spoke about the projects realized and what the Club achieved in the first year since the charter. Distinguished President Patricia Gerritzen-Veen also thanked all the members for their hard work and commitment to helping the kids of Bonaire. After her speech, the new members of the Board were called forward to be installed by special guest District 26 Lieutenant Governor Marlon der Meer.

LG Marlon der Meer installed Secretary Mimi Dongen, Treasurer Juliette de Grijze, Director of Community Service Charlotte Flanegin-Rodriquez, Immediate Past President Patricia Gerritzen-Veen and President Ricard Nicholson.

In his first speech as President, Ricard Nicholson thanked Immediate Past President Patricia Gerritzen-Veen for her hard work during the last Kiwanistic year. President Ricard Nicholson also expressed his gratitude to the Board and members for their hard work and dedication. He also thanked the sponsors for their contribution, and special guests LG Der Meer, Rotary president Mr. Balentien, Lions Club president Ms. Carolina and Lions Club delegates from Aruba. President Ricard Nicholson emphasized that he sees the Kiwanis Club of Kralendijk Bonaire as a family working hard to better the community of Bonaire one child at a time.

Share This
error: Content is protected !!