Kralendijk – Durante e siman di 8 pa 16 di sèptèmber 2019, sra. Derchlien Vrolijk Manager di merkadeo i sr. Delno Tromp direktor interino di Tourism Corporation Bonaire a bishitá Toronto, Canada. E proposito di e biahe aki tabata pa sera konosi ku Susan Oland, Director of Partnerships di Sunwing, pa diskuti tokante e kontinuashon firme i tambe pa duna training, presentashonnan i sales blitz.

Tabata dia nan intensivo yena ku eksperensia nobo i pa konose e ofisina di Sunwing. Sra. Vrolijk i sr. Tromp a kana rònt di e ofisina kaminda nan a sera konosi ku ehekutivonan i otro miembronan di e tim. Despues nan a kontinua ku e training, presentashonnan ku diferente representantenan i agentenan di Sunwing. Tambe nan a hasi sales blitz ku diferente agentenan ku ta representá diferente merkado.

“En general, e biahe pa Canada tabata unu eksitoso, ya ku nos a risibi hopi komentario i sugerensia positivo di e ehekutivonan i agentenan. Tambe nos ta tin e oportunidat pa presentá nos destinashon na algun agente ku no tabata sa muchu di Boneiru, i pa mustra tambe ku Boneiru tin hopi pa ofresé pa hende di tur edat. Nos a mustranan ku Boneiru ta muchu mas ku djis un destinashon pa sambuyá”, a komenta sra. Derchlien Vrolijk.

Aktualmente e partnernan di Sunwing ta: Buddy Dive, Captain Don’s Habitat, Delfins Resort, Divi Flamingo Beach Resort, Eden Beach Resort Bonaire, Plaza Beach Resort i último propiedat ku a keda agregá Courtyard by Marriott Dive Bonaire.

E buelonan dirèkt for di Toronto pa Boneiru ku Sunwing lo kuminsá atrobe 18 di desèmber 2019 i lo kontinuá te ku 19 di aprel 2020.


EEN SUCCESVOLLE REIS IN TORONTO, CANADA

Kralendijk – In de week van 8 – 16 september 2019 had mevr. Derchlien Vrolijk, Marketing Manager en dhr. Delno Tromp, General Manager van Tourism Corporation Bonaire een succesvolle dienstreis in Toronto, Canada. Het doel van deze reis was om Susan Oland, ‘Director of Partnerships’ van Sunwing, te ontmoeten en om hun relatie en samenwerking te bespreken in combinatie met trainingen, presentaties en een sales blitz.

Het waren een paar intensieve dagen vol nieuwe ervaringen in het Sunwing hoofdkantoor. Mevr. Vrolijk en dhr. Tromp hadden een uitgebreide rondleiding gehad door het hoofdkantoor van Sunwing waar ze executives en teamleden hebben ontmoet. Gevolgd door trainingen en presentaties met verschillende vertegenwoordigers en reisagenten van Sunwing. Er werd ook een sales blitz gehouden met reisbureaus die verschillende markten vertegenwoordigen.

Over het algemeen was de reis naar Canada zeer succesvol. Er was veel positieve feedback en suggesties van de leidinggevenden en reisagenten van Sunwing. TCB had ook de gelegenheid om Bonaire te promoten aan reisagenten die zeer enthousiast zijn over het eiland en die graag meer willen weten over Bonaire. Mevr. Vrolijk en dhr. Tromp hebben laten zien dat Bonaire meer is dan alleen een duikbestemming en dat Bonaire veel meer te bieden heeft voor alle leeftijden, aldus mevr. Vrolijk.

De huidige Sunwing partners op Bonaire zijn: Buddy Dive, Captain Don’s Habitat, Delfins Resort, Divi Flamingo Beach Resort, Eden Beach Resort Bonaire, Plaza Beach Resort en de nieuwste accommodatie die toegevoegd is Courtyard by Marriott Dive Bonaire.

De directe vluchten van Toronto naar Bonaire met Sunwing worden op 18 december 2019 hervat en lopen tot 19 april 2020.


SUCCESSFUL TRIP TO TORONTO, CANADA

Kralendijk – During the week of September 8th – 16th, 2019, Mrs. Derchlien Vrolijk, Marketing Manager and Mr. Delno Tromp, Interim Director of Tourism Corporation Bonaire visited Toronto, Canada. The purpose of this trip was to meet with Susan Oland, Director of Partnerships of Sunwing to discuss a firm continuation combined with trainings, presentations and sales blitz.

It was a few intensive days filled with new experiences and getting to know the Sunwing Headquarters. Mrs. Vrolijk and Mr. Tromp had an extensive walk through the headquarters of Sunwing where they met with executives and team members. Proceeded with the trainings/presentation with different representatives and customer agents of Sunwing. They also did sales blitz with a number of different travel agents that represent different markets.

“Overall the trip to Canada was a successful one, as we received a lot of positive feedback and suggestions from the executives and agents. We also had the opportunity to introduce our destination to some agents who didn’t know a lot about Bonaire, and to show them that Bonaire has a lot to offer for all ages.

We showed them that Bonaire is more than just a diving destination,” commented Mrs. Derchlien Vrolijk.

Currently the Sunwing partners are: Buddy Dive, Captain Don’s Habitat, Delfins Resort, Divi Flamingo Beach Resort, Eden Beach Resort Bonaire, Plaza Beach Resort and the latest property added is Courtyard by Marriott Dive Bonaire.

Direct flights from Toronto to Bonaire with Sunwing will resume again on December 18th, 2019 and will run until April 19th, 2020.

Share This
error: Content is protected !!