KRALENDIJK – Den e siman tras di lomba entre 27 di sèptèmber i 4 di òktober, Kuerpo Polisial Kòrsou a selebrá 9 aña di eksistensia di nan kuerpo. Nan a selebra esaki ku invitadonan di diferente isla i pais. Kuerpo Polisial Hulanda Karibense tambe tabatin algun representante ku a partisipá na vários aktividat. E siman tabata den kuadro di e hubileo i deporte, manera fòlibòl, sòftbòl, futbòl, bolas krioyo i tiramentu. KPCN a sa di bin ku e título di sup-kampion den fòlibòl i den tiramentu. Tambe KPCN tabatin e mihó tiradó individual.


KRALENDIJK – In de week van 27 september tot en met 4 oktober vierde het Korps Politie Curaçao het 9-jarig bestaan van het korps. Met genodigden uit verschillende landen en eilanden werd dit gezamenlijk gevierd. Van het Korps Politie Caribisch Nederland waren ook enkele afgevaardigden die aan de diverse activiteiten hebben meegedaan. De week stond in het teken van het jubileum en sporten zoals, volleybal, softbal, voetbal, ‘bolas krioyo’ en schieten. Het KPCN wist de tweede plaats voor het volleybal en voor het schieten te veroveren. Ook had KPCN de beste individuele schutter.

Share This
error: Content is protected !!