KRALENDIJK – Gerensha di Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. a tuma nota di algun remarke resien den prensa tokante nos Bankomátiko na Rincon, partikularmente relashoná ku un karta di “Grupo Atenshon pa Rincon” na gezaghèber Rijna. Gustosamente Banko ta duna klarifikashon tokante funshonamentu di nos Bankomátikonan, pa nos klientenan por tene kuenta ku esaki.

Banko ta ofresé habitantenan di Rincon i bishitante diferente alternativa, manera paga resibu via Bankomátiko, paga ku karchi na mayoría establesimentu, òf usa Online Banking i e App riba telefon selular.

MCB ta monitoriá su Bankomátikonan kontinuamente pa ku e operashon i tambe seguridat di kliente. Un Bankomátiko por tin orario programá pa evitá peliger durante oranan di anochi ku ta skur i tin tiki moveshon. Den kaso di e Bankomátiko na Rincon, a evaluá e orario programá i a opta pa amplia e oranan pa akomodá nos klientenan. Nos ta pidi pa tene kuenta, ku Rincon su Bankomátiko lo ta será den mardugá. Nos ta konsehá tur nos klientenan pa evitá usa Bankomátiko durante oranan lat di anochi, i tambe pa ta tur ora alerta pa nan mes seguridat.

Generalmente, nos ke enkurashá nos klientenan pa kaminda ta posibel evitá usa sèn kèsh. Ainda tin un kustumber di lanta hopi sèn kèsh na Bankomátiko, maske ku Bo ta kore hopi riesgo ora kana ku sèn kèsh. Nos ke konsientisá komunidat ku awendía tin hopi otro opshon. Paga ku karchi via mashin di swaip ta hopi fásil i muchu mas sigur. Tambe por apliká pa nos Online Banking, ku ta seif, i ta duna kliente e opshon di mira su kuenta í hasi pago fásilmente via su telefon selular òf for di komodidat di su mes kas.

MCB Bonaire ta hasi su máksimo esfuerso pa sigurá un bon servisio na nos klientenan i sigur tin atenshon pa e dushi bario di Rincon. Lo monitoriá funshonamentu di e Bankomátiko i hasi ahuste kaminda ta nesesario, pa duna e servisio mas optimal posibel teniendo kuenta ku seguridat. Banda di esaki lo sigui enfoká riba fasilitá kliente ku mas alternativa digital pa hasi pago, manera swaip ku karchi òf nos App di Online Banking pa selular, entre otro. Banko ta konsehá pa usa Bankomátiko konsientemente i lanta menos sèn kèsh posibel pa Bo mes protekshon.


MCB BIEDT MEERDERE ALTERNATIEVEN, BOVENOP GELDAUTOMAAT IN RINCON

KRALENDIJK – De directie van Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. heeft kennis genomen van recente uitingen in de media over onze geldautomaat (ATM) in Rincon, naar aanleiding van een brief van “Grupo Atenshon pa Rincon” (Groep Aandacht voor Rincon) aan gezaghebber Rijna. De Bank wil graag toelichten hoe onze ATM’s ingesteld zijn, zodat klanten hier rekening mee kunnen houden.

De bank biedt de inwoners en bezoekers van Rincon verschillende mogelijkheden om transacties te doen: men kan rekeningen betalen via de geldautomaat, bijna overal met pinpas betalen, online bankieren, en de App op de mobiele telefoon gebruiken.

De MCB geldautomaten worden continu gemonitord qua functionering en voor veiligheid van onze klanten. Het kan zijn, dat een geldautomaat op bepaalde openingstijden is ingesteld, om gevaar te beperken ’s nachts als het donker is of bij weinig aanloop. Deze instellingen van de geldautomaat in Rincon zijn geëvalueerd, en de openingstijden zijn nu uitgebreid zodat het langer open blijft voor klanten. Wij vragen om er wel rekening mee te houden, dat de geldautomaat in Rincon na middernacht tot de vroege ochtend gesloten zal zijn. De Bank raadt al haar klanten aan om pinnen bij een geldautomaat in de late uren van de nacht zoveel mogelijk te vermijden, en om altijd alert te zijn voor de eigen veiligheid.

In het algemeen moedigen we onze klanten aan om waar mogelijk minder cash geld te gebruiken. Men heeft nog steeds een gewoonte om veel contant geld op te nemen bij de ATM, ondanks dat het erg riskant is om veel cash op zak te hebben. Wij willen de gemeenschap bewuster maken over de vele alternatieven tegenwoordig. Met pinpas betalen is gemakkelijk en veel veiliger. Klanten kunnen ook Online Banking (internet bankieren) aanvragen. Hiermee kan de klant veilig de bankrekening inzien én snel betalingen doen, via de mobiele telefoon of PC.

MCB Bonaire werkt er hard aan om haar klanten de beste dienstverlening te bieden, en heeft zeker aandacht voor het prachtige Rincon. Wij blijven de geldautomaat monitoren en zullen zo nodig aanpassingen maken om een zo optimaal mogelijke service te bieden, rekening houdend met veiligheid. Daarnaast blijft onze focus op het bieden van meer digitale alternatieven, zoals betalen met pinpas of de mobiele Online Banking App, onder andere. De Bank adviseert om bewuster te pinnen bij geldautomaten en zo weinig mogelijk contant geld op te nemen, voor uw eigen veiligheid.

Share This
error: Content is protected !!