KRALENDIJK – Despues di resultado di un investigashon di un ofisina di akountent na Korsou tokante malversashon finansiero na Oil Trading Bonaire (OTB) NV, gezaghèber di Boneiru a hasi denunsia dia 16 di yüli 2019. Riba orden di Ministerio Públiko (OM) reshèrshi di Reino a hasi un investigashon ultimo luna nan. E investigashon tabata dirigi riba aktuashon di e èks direktor finansiero di OTB. Entretantu, e investigashon penal di reshèrshi di Reino a keda kla. Fiskal ta bai evaluá e dosié. Pa fin di e aña aki por spera un desishon di OM.


ONDERZOEK OIL TRADING BONAIRE AFGEROND

KRALENDIJK – Naar aanleiding van de uitkomsten van een onderzoek door een accountantskantoor op Curacao naar financiële malversaties bij Oil Trading Bonaire (OTB) NV werd er op 16 juli 2019 door de gezaghebber van Bonaire aangifte gedaan. In opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rijksrecherche de afgelopen maanden onderzoek gedaan. Het onderzoek richtte zich op het handelen van de voormalige financieel directeur van OTB. De rijksrecherche heeft het strafrechtelijk onderzoek afgerond. Het dossier zal door de officier van justitie worden beoordeeld. Rond het einde van dit jaar valt een beslissing van het OM te verwachten.

Share This
error: Content is protected !!