KRALENDIJK – Djaweps 7 di novèmber 2019, e sospechosonan di atrako riba 20 di mei di e aña aki riba supermerkado Van den Tweel, konforme demanda di Ministerio Públiko a keda kondená na kastigunan di prizòn di 2, 4, 5 i 7 aña. Tres di e kuater sospechosonan alabes mester paga un terser parti di e botín pa motibu ku krimen no mag paga. (USD 27.500,- i si esaki no wòrdu pagá mester sinta un kastigu adishonal di prizòn di 172 dia).

Un di sinku sospechoso a keda kondená pa labamentu di plaka i poseshon di arma di kandela i a haña 12 luna di kastigu di prizòn kondishonal mas 240 ora di trabou di tarea.


UITSPRAAK OVERVAL VAN DEN TWEEL SUPERMARKET

KRALENDIJK – Donderdag 7 november 2019, zijn de verdachten van de overval op 20 mei van dit jaar op Van den Tweel Supermarket conform de eis van het Openbaar Ministerie veroordeeld tot gevangenisstraffen van 2, 4, 5 en 7 jaar. Drie van de vier verdachten moeten daarnaast elk een derde van de buit betalen omdat misdaad niet mag lonen (USD 27.500,- bij niet betalen te vervangen door 172 dagen hechtenis).

Een vijfde verdachte is veroordeeld voor witwassen en wapenbezit en heeft 12 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en 240 uur taakstraf opgelegd gekregen.

Share This
error: Content is protected !!