Kralendijk – Stella Curie lider di grupo di eks hungadónan di  kòrfbal di Kòrsou Tot Ons Plezier (TOP) a hasi un bishita di kortesia serka mandatarionan di Boneiru. 

Sra. Curie a informá gezaghebber Edison Rijna  i diputadonan James Kroon i Elvis Tjin Asjoe ku nan a praktiká e deporte di kòrfbal for di aña 1947 te ku 1976 bou di direkshon di Rosa Panneflek Q.e.p.d.

Durante nan bishita na Boneiru nan a bishita diferente sitio, spesialmente e bario di Rincon kaminda ku kòrfbal tabata hopi aktivo pa un temporada.

Sra. Curie a gradisí e mandatarionan pa e muestra di apresio di por a risibí e grupo , i ta sumamente orguyoso di e trabounan ku Gobièrnu di Boneiru ta hasi pa su pueblo. 

Gezaghebber Edison Rijna na nòmber di gobièrnu di Boneiru a gradisí e grupo pa e bunita palabranan, i a trese dilanti ku e eskudo ku kada miembro a risibí ta un apresio komo amigu di Boneiru, e grupo a risibí tambe un tèrmu di masterplan 20-30

serka gobièrnu di Boneiru. 


GROEP ‘TOP’ TROTS OP BONAIRIAANS EILANDBESTUUR

Kralendijk – Stella Curie, die aan het hoofd staat van de groep ex-speelsters van de Curacaose korfbalclub Tot Ons Plezier (TOP) heeft een beleefdheidsbezoek afgelegd bij onze Bonairiaanse bestuurders.

Mw Curie vertelde aan gezaghebber Edison Rijna en de gedeputeerden James Kroon en Elvis Tjin Sjoe dat de club van 1947 t/m 1976 de korfbalsport heeft beoefend onder leiding van wijlen Rosa Panneflek. Tijdens hun bezoek aan Bonaire hebben ze verschillende plaatsen bezocht, in het bijzonder Rincon waar men een tijdlang heel actief was met korfbal. Mw Curie heeft de gezagsdragers bedankt voor hun blijk van waardering door hun groep te ontvangen en vertrouwde hen toe dat ze heel erg trots is op alles wat het eilandbestuur doet voor de Bonairiaanse bevolking.

Namens het Bonairiaanse eilandbestuur heeft gezaghebber Rijna de groep bedankt voor hun mooie woorden en legde uit dat het wapen dat elk groepslid heeft ontvangen een waardering is voor hen als vrienden van Bonaire. De groep heeft ook een Masterplan 2030-thermosfles ten geschenke gekregen van het eilandbestuur van Bonaire.     


Share This
error: Content is protected !!