Riba djabièrnè 15 di novèmber, pa mas o ménos 7.30 di mainta, un aksidente ku un bròmer a tuma lugá riba Kaminda Gurubu. Pa motibu ainda deskonosí e shofùr a kai for di e bròmer. Ela haña rasku na vários parti di su kurpa i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Djis un ratu despues, alrededor di 7.50 di mainta, sentral di polis a risibí notifikashon ku un outo a bòltu riba Kaminda Turístiko na altura di Tolo. E shofùr pa motibu deskonosí, a baha for kaminda i a bai bòltu. Ambulans a transportá e shofùr pa hospital pa tratamentu médiko.

Riba djárason 13 di novèmber, despues di un pèrsekushon kòrtiku, a detené un hòmber di inisial L.A.B. di 33 aña di edat en konekshon ku e no a duna oido na ordu di polis i tambe pa trese tráfiko den peliger. A konfiská e skuter riba kua e sospechoso tabata kore. Tambe ela haña prosèsferbal pa manehá sin reibeweis i sin seguro.


POLITIEBERICHTEN VAN WOENSDAG 13 NOVEMBER TOT EN MET VRIJDAG 15 NOVEMBER 2019

Op vrijdag 15 november vond omstreeks 07.30 uur een eenzijdige aanrijding met een brommer plaats op de Kaminda Gurubu. Door een nog onbekende oorzaak viel de bestuurder van de brommer. Hij liep op verschillende plekken aan zijn lichaam schaafwonden op en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Kort daarna, omstreeks 07.50 uur kreeg de politiecentrale melding dat er een auto over de kop was gegaan op de Toeristenweg ter hoogte van Tolo. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt in een bocht van de weg en sloeg over de kop. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Op woensdag 13 november werd een man met initialen L.A.B. van 33 jaar aangehouden wegens het niet voldoen aan een bevel of vordering en het in gevaar brengen van het verkeer, na een korte achtervolging. De scooter waarop de verdachte reed is in beslag genomen. Hij kreeg ook een procesverbaal voor het rijden zonder rijbewijs en zonder verzekering.

Share This
error: Content is protected !!