Kralendijk- Djaluna a tuma lugá firmamentu di e kontrakt pa konstrukshon di un edifisio nobo pa PCN den Kaya General Carlos Manuel Piar. E edificio nobo lo wòrdu konstruí banda di esun eksistente. Komo kontratista a wòrdu skohé e kompania lokal Dimi Construction B.V.

A tuma un periodo basta largu pa por a kuminsá ku e konstrukshon di e edifisio nobo. Promé kos ku PCN a hasi tabata kompra di e ofisina bieu di Bureau Ziektekostenvoorzieningen (BZV).


PCN TEKENT CONTRACT VOOR BOUW KANTOORPAND

Kralendijk- Afgelopen maandag heeft PCN de overeenkomst ondertekend voor de bouw van haar nieuw kantoorpand aan de Kaya General Carlos Manuel Piar. De opdracht voor de bouw van het nieuwe pand is gegund aan Dimi Construction B.V.

Aan de start van de bouw is een relatief lange periode van voorbereiding vooraf gegaan. Om over te kunnen gaan tot de bouw van een nieuw pand, heeft PCN het oude kantoorpand gekocht van Bureau Ziektekostenvoorzieningen (BZV). 

Omdat het dak van het aangekochte pand asbest bevatte, is gekozen voor een professionele afvoer van de asbesthoudende platen, alvorens de rest van het pand kon worden gesloopt. 

De oplevering van het nieuwe kantoorpand staat gepland voor eind 2020. 

Op de foto: (vlr): Directeur van DIMI Construction, Quincy Marchena, directievoerder Bo Bodifee van Bodifée Design en PCN voorzitter Harald Linkels


PCN SIGNS AGREEMENT FOR BUILDING CONSTRUCTION
Kralendijk – Last Monday, PCN signed the agreement for the construction of its new office building at Kaya General Carlos Manuel Piar. The contract for the construction of the new building has been awarded to Dimi Construction B.V.

A relatively long period of preparation preceded the start of construction. To be able to proceed with the construction of a new building, PCN had purchased the old office building from Bureau Ziektekosten provisions (BZV).

Because the roof of the BZV building contained asbestos, a professional removal of the asbestos-containing roofing panels was done, for before the rest of the old building could be demolished.

The completion of the new office building is scheduled for the second half of 2020.

On the photo: (vlr): Director of Dimi Construction, Quincy Marchena, construction supervisor Bo Bodifee of Bodifée Design and PCN chairman Harald Linkels

Share This
error: Content is protected !!