Kralendijk – Entrante 1 di yanüari 2020 e kompania lider di telekomunikashon TELBO ta adaptá su tarifanan pa abono di internèt i televishon. Pa kasnan di famia ta trata di un oumento ku un promedio di 4% pa mayoria di nos servisionan di televishon (USD 2,-) i internèt (USD 3,-). E tarifanan di internèt pa merkado komersial lo subi ku un promedio di 5%.‘Pa TELBO ta hopi importante pa proveé su klientenan ku servisionan di kalidat haltu i inovativo. Durante hopi aña nos a logra hasi esei sin bini ku oumento di preis. Sinembargo awor aki a yega e momentu ku nos tin ku tuma e paso aki’, asina gerente general Gilbert de Bree ta splika e adaptashon di preis.Pa akomodá su klientenan mas tantu posibel anteriormente TELBO a dòbel su velosidatnan di internèt eksitosamente sin kobra nada pa esaki i a oumentá kalidat di oferta di kanalnan di televishon HD i e kantidat di kanal di televishon HD ku ta optenibel. Banda di esei naturalmente lo sigui traha kontinuamente riba optimalisashon di e servisionan di telekomunikashon pa su klientenan.   E último 12 aña, no opstante oumento masal di gastu (internashonal) di kompra di servisio di entre otro tur loke ta pasa na televishon i gastu di kompra di kapasidat di kabel di bou di laman ku a oumentá konsiderabelmente, uso di data ku a subi eksplosivamente i tur invershonnan i ampliashonnan teknológiko, nos kompania di telekomunikashon no a oumentá ni indeksá su preisnan.

Nos propósito ta, pa ofresé e mihó servisio i produktonan ku e teknologia di mas avansá. Pa mas informashon tokante nos produkto, oferta i servisionan, bishita www.telbo.net i tambe e paginá di Facebook di TELBO.

TELBO past tarieven aan voor internet en tv.

Per 1 januari 2020 past toonaangevend telecombedrijf TELBO zijn tarieven aan voor internet- en tv-abonnementen. Het gaat voor huishoudens om een gemiddelde verhoging van 4% voor de meeste tv-services (USD 2,-) en internetdiensten (USD 3,-). De internettarieven voor de zakelijke markt stijgen met een gemiddelde van 5%. 

“Voor TELBO is het zeer belangrijk om zijn klanten te voorzien van hoogwaardige en innovatieve diensten. Jarenlang zijn we erin geslaagd dat te doen zonder verhogingen door te voeren. Het moment is nu echter aangebroken dat we die stap wel dienen te nemen”, licht general manager Gilbert de Bree de prijsaanpassing toe.

Om de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen, heeft TELBO eerder met succes de internetsnelheden gratis verdubbeld en de kwaliteit van het aanbod en het aantal beschikbare HD-tv kanalen voor zijn klanten vergroot. Daarnaast blijft TELBO uiteraard continu werken aan de verdere optimalisatie van de telecomdiensten voor zijn klanten.

Het telecombedrijf heeft de afgelopen 12 jaar, ondanks de sterk toegenomen kosten voor de inkoop van (internationale) diensten van onder andere tv-content en zeekabelcapaciteit, het explosief gestegen dataverbruik en alle noodzakelijke technologische investeringen en uitbreidingen, zijn prijzen niet verhoogd, noch geïndexeerd.

Onze doel is om de beste service te leveren met produkten van de laatste technologische ontwikkelingen

Voor meer informatie over onze service, tarieven en produkten kunt u direct op de website www.telbo.net of op facebook pagina van TELBO.


Share This
error: Content is protected !!