Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. tin un apresio inmenso pa su klientenan. E apresio tei tur dia, i pa demonstrá esaki Banko a skohe pa ekspresá e apresio aki ku dos “Dia di Apresio na Kliente” riba djamars 26 di novèmber i djarason 27 di novèmber e siman aki.

Riba e dos dianan aki, klientenan di MCB Bonaire a risibí atenshon èkstra na diferente forma, pa yama nan danki pa a skohe MCB komo nan Banko. Entre otro, e klientenan ku a bishitá e brènchnan, departamentu di krédito komersial, e unidat di empresa chikí (Small Business Unit) i e departamentu di seguro a risibí un bunita “Happy Client pin” regalo i kos di boka dushi. Brènchnan i departamentunan a keda bunita dòrná pa risibí e kliente den un ambiente speshal. Empleadonan bistí na un tishùrt úniko pa e okashon, a yama klientenan bon biní ku un saludo kordial speshal. 

Durante e “Dia di Apresio na Kliente” tabata tin kobertura bibu via di e página di “Facebook” di MCB Bonaire Events. Riba kada dia tabata tin diferente momentunan mashá speshal, kaminda a sorpresá algun kliente ku premio i pone e kliente den spòtlait. Bou di músika alegre ku baliamentu, empleadonan di Banko a mustra e kliente ku “Mi kurason ta di bo”, demonstrando asina Banko su dedikashon na su klientenan. Tur e momentunan aki a keda transmití bibu via Facebook. Tambe a publiká pòtrètnan saká durante e dos dianan riba e página di MCB Bonaire Events. 

Klientenan por a subi e página di Facebook i kompartí un dushi eksperiensha ku MCB, i aki tambe por a gana premio riba tur dos dia. 

Esunnan ku ta deseá di mira tur e pòtrètnan, komentarionan i e ambiente èkstra alegre ku a reina durante e dos dianan aki, ta wòrdu invitá pa bishita nos página MCB Bonaire Events riba Facebook.

Organisando e dos dianan speshal aki, MCB Bonaire a bolbe demostrá ku nos ta apresiá nos klientenan di bèrdat, ku nos tei pa bai e èkstra miya i ku nos kurason ta pertenesé na nos klientenan. Keda pendiente paso MCB lo sigui ripití e “Dia di Apresio na Kliente” na mas okashon den futuro. E fecha eksakto di esaki ta keda un sorpresa.Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. waardeert haar klanten oprecht. De klant wordt elke dag gewaardeerd, en om hieraan uiting te geven heeft MCB besloten op twee speciale dagen deze week, dinsdag 26 november en woensdag 27 november, een “Customer Appreciation Day” te vieren. 

MCB Bonaire klanten werden op deze twee dagen speciaal in het zonnetje gezet. De Bank gaf de klant op verschillende manieren extra aandacht, om dankbaarheid te tonen voor zijn keuze om bij de MCB te bankieren. Zo werden klanten, die bij zowel de filialen en de afdelingen zakelijke kredieten, “Small Business Unit” (service kleinbedrijf), en verzekeringen op bezoek waren, speciaal verwelkomd en kregen ze een mooie “Happy Client” gedenkspeld cadeau met een lekkernij als tractatie. De filialen en afdelingen waren mooi versierd, en medewerkers droegen unieke t-shirts, om de klanten op een bijzondere manier in een leuke sfeer te ontvangen. 

De “Customer Appreciation Day” activiteiten en momenten zijn gedeeld via de Facebook pagina van MCB Bonaire Events, ook “live”. Gedurende de twee dagen werden klanten bij de verschillende locaties en geldautomaten van de Bank verrast met een prijs, en in het zonnetje gezet. Met gezellige muziek en dansen, zongen de medewerkers van de Bank de klant toe: “Mi kurason ta di bo” (mijn hart is van jou). Dit spreekt de toewijding van de Bank aan haar klanten uit. Deze speciale momenten werden elke keer “live” via Facebook uitgezonden. Daarnaast zijn er veel foto’s van deze leuke dag gepost op de Facebook pagina van MCB Bonaire Events. 

Klanten konden via de Facebook pagina meegenieten, en ook op beide dagen een prijs winnen door hun eigen ervaring te delen. 

Wij nodigen iedereen uit om de Facebook pagina van MCB Bonaire events te bezoeken, om zelf aan de hand van de foto’s, video’s, posts en opmerkingen de extra vrolijke sfeer van deze twee dagen te proeven. 

Met deze twee speciale dagen, laat MCB Bonaire weer zien dat wij onze klanten bijzonder waarderen, dat wij graag extra ons best doen voor onze klanten, en dat ons hart aan onze klanten toebehoort. MCB zal in de toekomst vaker de “Customer Appreciation Day” gaan organiseren. De exacte datum blijft een verrassing. 

Share This
error: Content is protected !!