KRALENDIJK – Djasabra 7 di desèmber 2019 proksimo ta tuma lugá e di kuater Eksposishon di JICN. Esaki ta promé bia ku e marshe ta tuma lugá na e prizòn nobo. Lo tin muebel, ko’i hunga, kuadro i hopi mas na benta. Tur kos ta trahá na man dor di detenidonan, komo parti di e programa di dia ‘Ban pa Kambio’ ku nan ta partisipá na dje. Lo usa e rekoudashon di benta di e artíkulonan prinsipalmente pa kumpra material nobo, pa detenidonan por sigui desaroyá di manera positivo. E marshe lo ta for di 10’or di mainta te ku 3’or di atardi riba e sitio di stashoná outo di JICN na Plantashi Aruba.

Fotonan ta muestra di lokual lo tin na benta djasabra awor.


KOM JE OOK NAAR DE MARKT BIJ DE GEVANGENIS?

KRALENDIJK – Op zaterdag 7 december 2019 vindt de vierde expo van de JICN plaats. Dit jaar is de markt voor het eerst op de nieuwe locatie. Er zullen meubels, speelgoed, schilderijen en nog veel meer te koop zijn! Alles is handgemaakt door gedetineerden, als onderdeel van het dagprogramma waar ze aan deelnemen. De opbrengst van de verkochte artikelen zal voornamelijk worden gebruikt om nieuw materiaal aan te schaffen, zodat gedetineerden hun kwaliteiten op een positieve manier kunnen blijven inzetten.

Share This
error: Content is protected !!