KRALENDIJK – Pa SELIBON ta hopi importante pa sòru pa Boneiru keda limpi i bunita i ku nos ta duna un aporte mas adekuá posibel na resiklahe di materianan prima. E último añanan nos a hasi pasonan grandi den esaki sin ku tabata nesesario pa apliká un oumento di preis pa esaki. Prosesamentu di sushi i resiklahe ta kostoso i pa e motibu ei nos no por evitá ku tòg nos tin ku tuma e paso aki pa den futuro tambe nos por tene Boneiru limpi i bunita.

Pa e motibu aki entrante 1 di yanüari 2020 e preisnan di nos servisionan di kliko ta subi: pa kliko di 240 liter (restafval) e oumento di preis ta USD 2,- i pa kliko di 1000 liter (restafval) USD 8,-.

Dor di separá bo sushi bo por redusí bo gastunan pa buska i separá bo sushi. Den e lunanan binidero un kònsùltent di sushi lo pasa serka bo pa huntu ku bo investigá kiko ta mas bentahoso pa bo empresa.

Selibon ta sigui traha konstantemente riba optimalisashon di nos servisionan i nos ta pidi nos klientenan pa mas tantu posibel separá nan sushi. Esei ta mas bentahoso tambe pa bo empresa.

Na di dos lugá nos ke pone bo na altura ku entrante 1 di yanüari 2020 nos ta bai fakturá e gastunan kada kuartal. Di e manera aki nos ta plama e gastunan riba henter aña enbes di solamente un faktura na komienso di aña.

Nos ta konta ku bo komprenshon i koperashon, sinembargo si relashoná ku e kambionan di tarifa bo tin mas pregunta òf bo ke traha un sita ku un konsultor pa inventarisá bo fluho di sushi, por fabor tuma kontakto ku nos bali di informashon.


KWARTAALFACTUREN EN AANGEPASTE TARIEVEN PER 1 JANUARI 2020

KRALENDIJK – Voor de SELIBON is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat Bonaire schoon en netjes blijft en dat wij een zo goed mogelijke bijdrage leveren aan het recyclen van grondstoffen. De afgelopen jaren hebben wij hier grote stappen in gezet zonder dat wij hiervoor een prijsverhoging hoefden toe te passen. Afvalverwerking en recycling is kostbaar en daarom ontkomen wij er niet aan dat wij deze stap toch moeten nemen om Bonaire ook naar de toekomst toe schoon en netjes te kunnen houden.

Om deze reden zullen per 1 januari 2020 de prijzen van onze klikodiensten stijgen: voor kliko’s van 240 liter (restafval) bedraagt de prijsstijging USD 2,- en voor kliko’s van 1000 liter (restafval) USD 8,-.

Door uw afval te gaan scheiden kunt u de kosten voor het ophalen en verwerken van uw afval verminderen. In de komende maanden zal een afvalconsultant bij u langs komen om met u te onderzoeken wat het meest voordelig is voor uw bedrijf.

Selibon blijft constant werken aan de optimalisatie van onze diensten en wij vragen aan onze klanten om het afval zoveel mogelijk te scheiden. Dat is ook voordeliger voor uw bedrijf.

Als tweede willen wij u op de hoogte stellen dat wij ingaande 1 januari 2020 de kosten per kwartaal in rekening zullen brengen. Hierdoor worden de kosten over het jaar verspreid in plaats van een rekening aan het begin van het jaar.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking, als u echter in verband met de tariefswijzigingen nog vragen hebt of u wilt een afspraak maken met een consulent om uw afvalstroom in kaart te brengen, neemt u dan contact op met onze informatiebalie.

Share This
error: Content is protected !!