KRALENDIJK – Riba djasabra 21 di desèmber, durante di un kòntròl den besindario di un establesimentu di horeka den Playa alrededor 12’or di mardugá, a detené un hòmber di inisial R.M. di 25 aña en konekshon ku violashon di Lei di Arma BES.

Durante di e kampaña di entrega arma ku KPCN i OM a tene ultimamente, tabatin oportunidat pa entrega arma sin konsekuensia. Ta lamentabel ku no ta tur hende a hasi uzo di e kampaña aki pa asina kita arma ku por tin konsekuensia fatal for di riba kaya. KPCN ta enfoká ku poseshon di arma ta ilegal i ta kastigabel.


KRALENDIJK – Op zaterdag 21 december werd omstreeks 00.00 uur, tijdens een controle in de omgeving van een horeca gelegenheid, een man met initialen R.M. van 25 jaar, aangehouden wegens overtreding van de Wapenwet BES.

Tijdens de recente campagne om wapens in  te leveren die KPCN en het OM hebben georganiseerd, had men de mogelijkheid om wapens in te leveren zonder consequenties. Het is betreurenswaardig dat niet iedereen van deze campagne gebruik heeft gemaakt om zo wapens van de straat te halen die fatale consequenties kunnen hebben. KPCN benadrukt nogmaals dat het in het bezit hebben van wapens illegaal en strafbaar is.

Share This
error: Content is protected !!