KRALENDIJK – Den e periodo tras di lomba tabatin hopi kaso di kareda/fever riba kareteranan públiko di Boneiru, voral durante di kambio di aña i e dianan despues. A bin vários notifikashon di esakinan den besindario di Kaya Nikiboko Nort i Kaya Korona.

Kareda/buta fever no solamente ta kastigabel pero tambe ta forma peliger pa otro usuario di e kareteranan.

P’esei KPCN ke hasi un apelashon na un i tur ku por tin imágen di video i/òf potrèt di karedanan, butamentu di fever i/òf molèster di zonido di vehíkulonan, pa manda esakinan via di un mensahe di Facebook (messenger) pa Korps Politie Caribisch Nederland-KPCN. Por mèldu e tipo di molèster aki tambe via number di telefòn 715 8000 òf via di e number anónimo 717 7251


KRALENDIJK – In de afgelopen periode hebben er veel straatraces/feveren plaatsgevonden op de openbare wegen van Bonaire, met name gedurende de jaarwisseling en de dagen erna. Er zijn meerdere meldingen binnengekomen voor de omgeving van de Kaya Nikiboko Noord en de Kaya Korona.

Straatracen/feveren is niet alleen strafbaar maar brengt ook andere weggebruikers in gevaar.

Daarom wil het KPCN een oproep doen aan iedereen die videobeelden en/of foto’s hebben van straatraces, feveren en/of geluidsoverlast hebben van motorvoertuigen, om deze door te sturen via een Facebook bericht (messenger) aan Korps Politie Caribisch Nederland – KPCN. Melden van dit soort overlast kan ook via telefoonnummer 715-8000 of via het anonieme telefoonnummer 717 7251.

Share This
error: Content is protected !!