Kralendijk – Havenmeester i KNMI ta konsehá tur piskadó i personanan ku a plania pa subi laman dia 10 i 11 di yanüari pa nan ta kouteloso debí na e bientu duru i laman brutu. Botonan chikitu mester ta kouteloso.

Riba djabièrnè 10 i djasabra 11 di yanüari ta spera bientu fuerte for di Oost entre 39 pa 49 kilometer pa ora. E altura di e olanan lo subi gradualmente di averahe te brutu. Por spera ola di 2.4 te ku 2.7 meter.

KNMI lo keda monitor e situashon i si e aviso bira un atvertensia mas grave nos lo komuniká esaki.

Sea kouteloso i tuma e prekoushonnan nesesario.


WAARSCHUWING VOOR KLEINE BOTEN

Kralendijk – De Havenmeester en het KNMI adviseren alle vissers en mensen die van plan zijn om 10 en 11 januari de zee op te gaan om voorzichtig te zijn vanwege de harde wind en ruwe zee. Kleine vaartuigen moeten voorzichtig zijn

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari, verwachten we harde wind, tussen de 39 en 49 kilometer per uur, uit het Oosten. Golfhoogten zullen geleidelijk toenemen tot matig tot ruw. Er worden golven van 2.4 tot 2.7 meter verwacht.

KNMI blijft de situatie monitoren en indien de situatie verergerd zal dit worden gecommuniceerd.

Wees voorzichtig en neem de nodige maatregelen.

Share This
error: Content is protected !!