Kralendijk – Djamars, 28 di yanüari último, TELBO, e kompania Boneriano di Telekomunikashon, i Sindikato ABVO, kende ta representante sindikal di e empleadonan di TELBO, a firma un cao nobo. E cao aki lo ta pa un periodo di 4 aña.

Segun sr. Gilbert de Bree, Gerente general di TELBO, e negosashonnan pa yega na un cao nobo tabata unu manera kustumber, hopi ameno i ku rèspèt mutuo. “E meta prinsipal ta pa yega na kondishonnan laboral aún mas mihó pa nos empleadonan i nos por ta orguyoso di e cao ku nos lo bai firma awe”, di akuerdo sr. de Bree.

Sr. Adrie Williams, Presidente di Sindikato ABVO, na su turno a gradisí e miembronan sindikal pa a duna ABVO e oportunidat pa por a representá nan den e negosashonnan i asina yega na un cao nobo den un tempu di negosashon rèkòrt. Tambe sr. Williams a hasi un apelashon na kada miembro pa duna lo máksimo den nan prestashon, mirando ku esaki ta duna ABVO komo sindikato espasio pa por negoshá kondishonnan laboral aún mas mihó den futuro. Esaki sigur teniendo na kuenta ku si e merkado di telekomunikashon ta permití esaki.

Gerensia di TELBO i Sindikato ABVO ta sumamente kontentu i orguyoso ku e cao nobo aki ku lo ta bálido te ku fin di aña 2022.


TELBO EN VAKBOND ABVO TEKENEN NIEUWE CAO

Kralendijk – Afgelopen dinsdag 28 januari hebben TELBO, het Telecombedrijf van Bonaire en de vakbond ABVO een nieuwe CAO ondertekend. ABVO vertegenwoordigt de werknemers van TELBO. De nieuwe CAO is afgesloten voor een periode van 4 jaar.

Volgens Gilbert de Bree, algemeen directeur van TELBO, zijn de onderhandelingen in een prettige sfeer en met wederzijds respect verlopen. “Het belangrijkste doel is om de werkomstandigheden van onze werknemers te verbeteren en wij zijn trots deze CAO te zullen tekenen vandaag” aldus de Bree.

De heer Adrie Williams, voorzitter van de vakbond ABVO, bedankt op zijn beurt de leden van de vakbond dat ABVO de mogelijkheid heeft gekregen om te mogen onderhandelen namens de leden. Dit heeft in een recordtijd geleid tot een nieuwe CAO. Williams doet tevens een oproep aan alle leden om het allerbeste uit zichzelf te halen zodat er in de toekomst ook ruimte blijft voor verdere verbeteringen in de werkomstandigheden. Dit zal zeker gelden wanneer de telecommunicatiemarkt het toelaat.

De leiding van zowel TELBO als ABVO zijn verheugd en trots op de nieuwe CAO die geldig is tot eind 2022.

Share This
error: Content is protected !!