Kralendijk – Presidente di SV. Estrellas Nort’i Saliña, Ricardo Alberto i vise presidente Robert Sances den presensia di direktiva a hasi entrega di un rapòrt na e diputadonan Nina den Heyer i Elvis Tjin Asjoe. Meta di e rapòrt ta pa ilustrá kon e direktiva ke mira e klup na momentu ku kaba restourá esaki. Ta e intenshon ku na momentu ku e klup ta kla ta bai pone aktividatnan deportivo tantu pa grandi komo chikitu pa asina e hóbennan tin kos pa hasi despues di skol òf den fin di siman. Diputado Nina den Heyer a trese dilanti ku ta di aploudí ku e direktiva a tuma e inisiativa di a formalisá esaki na Kámara di Komèrsio, mirando ku awor organisashonnan no ta dependé solamente di gobièrnu, pero nan por aserka otro fondonan tambe, manera Samenwerkende Fondsen Cariben i otronan. Finalmente diputado den Heyer a duna di konosé ku su persona lo bai repasá e rapòrt pa asina mira kon ta bai sigui ku esaki.


BESTUUR SV ESTRELLAS OVERHANDIGT RAPPORT MET WENSEN VAN DE VOETBALCLUB AAN GEDEPUTEERDEN DEN HEYER EN TJIN ASJOE

Kralendijk – De voorzitter van SV Estrellas Nort’i Saliña, Ricardo Alberto en vicevoorzitter Robert Sances hebben in het bijzijn van het bestuur van de voetbalclub een rapport overhandigd aan de gedeputeerden Nina den Heyer en Elvis Tjin Asjoe. Het doel van het rapport is om te illustreren hoe het bestuur de club wil zien op het moment dat de restauratie van het clubhuis voltooid is. De bedoeling is dat als het clubhuis gereed is er sportactiviteiten georganiseerd worden voor zowel volwassenen als jongeren en kinderen zodat de jeugd een bezigheid heeft na school of in het weekeinde. Gedeputeerde Nina den Heyer bracht naar voren dat het toe te juichen is dat het bestuur het initiatief heeft genomen om zich te laten formaliseren bij de Kamer van Koophandel, omdat organisaties nu niet alleen van het eilandbestuur afhankelijk zijn, maar ook andere fondsen kunnen benaderen, zoals de Samenwerkende Fondsen Cariben en anderen. Tot slot beloofde gedeputeerde Den Heyer dat zij het rapport gaat doornemen om te bekijken hoe hier voortgang aan gegeven gaat worden.

Share This
error: Content is protected !!