KRALENDIJK – Riba djasabra promé di febrüari, alrededor di 1’or di mardugá, algun persona a aserka dos agente polisial ku tabata den nan tempu liber, na un manera agresivo na un establesimentu nokturno situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. A menasa nan i tambe tira nan ku bòter. Un di e agentenan a hañ’e obligá pa a tira algun tiru di atvertensia ku su arma di servisio. No tabatin herido despues ku esaki a tuma lugá. Riba djaluna 3 di febrüari, riba òrdu di Ministerio Pùbliko, a detené un hòmber di inisial M.I.C. di 24 aña i un hòmber di inisial M.A.C. di 31 aña, en konekshon ku e kaso aki.


KRALENDIJK – Op zaterdag, 1 februari, omstreeks 01.00 uur, zijn twee politieambtenaren in hun vrije tijd, in een uitgaansgelegenheid gelegen aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, agressief benaderd door enkele personen. Er zijn bedreigingen naar geuit en flessen gegooid. Eén van de agenten voelde zich genoodzaakt om met zijn dienstwapen waarschuwingsschoten af te lossen. Er zijn geen gewonden gevallen. Op maandag 3 februari, zijn de mannen M.I.C. van 24 jarige leeftijd en M.A.C. van 31 jarige leeftijd, met toestemming van het OM, aangehouden in deze zaak.

Share This
error: Content is protected !!