KRALENDIJK – Riba djabièrnè 31 di yanüari, alrededor di 2.30 di mardugá, un aksidente ku un skuter a tuma lugá riba Bulevar E.E.G., na altura di Te Amo Bich. Shofùr di e skuter a sufri herida na su kara i tambe na su èlebog derechi. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. No ta konosí kon e aksidente a tuma lugá.

Den oranan di mainta di djárason 29 di yanüari a detené un hòmber di inisial J.J.M. di 44 aña en konekshon ku ladronisia. Algu mas lat, pa mas o ménos 3.30 di atardi ku inisial J.C.J.W. di 18 aña en konekshon ku enkubrimentu di artíkulo hòrtá.

Riba djaluna 3 di febrüari a detené un hòmber di inisial R.J.J.W. di 31 aña i un hòmber di inisial H.M. St. J. di 42 aña en konekshon ku violashon di Lei di Arma BES i pa ladronisia di kabritu.

Riba djamars 4 di febrüari a tene un kòntròl di tráfiko riba Kaya Korona, entre 5.15 or 6.50 or di atardi. E kòntròl tabata den kuadro di reibeweis, seguro i plachi di number bálido. Durante di e kòntròl a para 50 shofùr, di kua 8 a haña un but.

Riba e mesun dia, alrededor di 6or di atardi a drenta keho di ladronisia na un bich di establesimentu di horeka situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Deskonosínan a bai ku un kámara di bou di awa GoPro Hero5, huntu ku su hus. E kámara tabata den un tas riba bich i na momentu ku e doño tabata snòrkel, deskonosínan a bai ku e tas.

Den oranan di mainta di djaweps 6 di febrüari a drenta keho di kiebro. Deskonosínan a bai ku entre otro, un iPad, un renchi di oro, un telefòn, un lèptòp i sèn kèsh, for di un kas situá na Kaya Papa Cornes.

Den oranan trempan di atardi di djaweps 6 di febrüari, a drenta keho di ladronisia di un ‘kitesurfboard’ kolo blou di marka Nobile, modèl 555. Deskonosínan a bai ku e ‘board’, ku tabata riba un rèki pa pone ‘kiteboard’ na e sitio di ‘kitesurf’ situa na Bulevar E.E.G. riba djabièrnè 31 di yanüari.

Riba e mesun dia a drenta keho di ladronisia for di un outo ku tabata stashoná na Altamira situa na Kaminda Karpata. Entre 12.45 i 1or di mèrdia, deskonosínan a bai ku dos tas di lomba ku komo kontenido, entre otro, un kámara di graba kolo pretu di marka Sony, model AX53, un iPhone kolo di plata, un ‘drone’ kolo pretu di marka Parrot Anafi i sèn kèsh.

Den oranan di mainta di djaluna 10 di febrüari sentral di polis a risibí notifikashon ku a haña un kurpa sin bida den kamber di un akomodashon turístiko situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Ta trata di e hòmber di inisial C.A.R.Jr di 67 aña di edat, prosedente di Estados Unidos. Kousa di morto tabata un natural.

Den oranan trempan di e mesun dia a drenta keho di ladronisia di un tas di lomba kolo shinishi ku strepi hel, for di un bich situá na Bulevar E.E.G.entre 10or i 12or di mainta deskonosínan a bai ku e tas miéntras e doño tabata snòrkel.

Ta investigando e kasonan.


POLITIBERICHTEN VAN VRIJDAG 31 JANUARI TOT EN MET WOENSDAG 12 FEBRUARI 2020

KRALENDIJK – Op vrijdag 31 januari vond omstreeks 02.30 uur een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats op de Bulevar E.E.G. ter hoogte van Te Amo Beach. De bestuurder was gewond aan zijn gezicht en aan zijn rechter elleboog. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis meegenomen voor medische behandeling. De toedracht van het ongeluk is niet bekend.

In de ochtenduren van woensdag 29 januari werd een man met initialen J.J.M. van 44 jaar aangehouden wegens diefstal. Iets later, omstreeks 15.30 uur, werd een man met initialen J.C.J.W. van 18 jaar aangehouden wegens heling.

Op maandag 3 februari werd een man met initialen R.J.J.W. van 31 jaar en een man met initialen H.M. St.J. van 42 jaar aangehouden wegens overtreding van de Wapenwet BES en wegens diefstal van geiten.

Op dinsdag 4 februari werd tussen 17.15 uur en 18.50 uur een verkeerscontrole uitgevoerd op de Kaya Korona, waarbij de controle gericht was op het bezit van een geldig rijbewijs, verzekering en kentekenplaten. Tijdens de controle zijn 50 bestuurders gestopt, waarvan 8 een bekeuring hebben gekregen.

Op dezelfde dag werd omstreeks 18.00 uur aangifte gedaan van diefstal bij een strand bij een horecagelegenheid aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Onbekenden hebben een GoPro Hero5 onderwater camera met omhulsel weggenomen. De camera zat in een tas die mee werd genomen toen de eigenaar aan het snorkelen was.

In de ochtenduren van donderdag 6 februari werd aangifte van inbraak gedaan. Onbekenden hebben vanuit een woning aan de Kaya Papa Cornes onder andere, een iPad, een goudkleurige ring, een telefoon, een laptop en contant geld weggenomen.

Op donderdag 6 februari werd in de vroege middaguren aangifte gedaan van diefstal van een blauw kitesurfboard van het merk Nobile, model 555. Het kitesurfboard, dat op een kiteboardrek stond bij de kitesurfplek aan de Bulevar E.E.G., werd op 31 januari tussen 14.00 uur en 18.00 uur weggenomen.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die bij het uitkijkpunt Altamira aan de Kaminda Karpata geparkeerd stond. Tussen 12.45 en 13.00 uur hebben onbekenden twee rugzakken met als inhoud onder andere, een zwarte video camera van het merk Sony, model AX 53, een zilverkleurige iPhone6, een zwarte Drone van het merk Parrot Anafi en contant geld, weggenomen.

In de ochtenduren van maandag 10 februari kreeg de politiecentrale melding van de vondst van een levenloos persoon in de kamer van een toeristen accommodatie aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Het betreft een man met initialen C.A.R.jr van 67 jaar afkomstig van de Verenigde Staten. Hij is aan een natuurlijke dood overleden.

In de vroege middaguren van maandag 10 februari werd aangifte gedaan van diefstal van een grijze rugtas met gele strepen vanaf een strand aan de Bulevar E.E.G. Tussen omstreeks 10.00 en 12.00 uur hebben onbekenden de tas weggenomen terwijl de eigenaar aan het snorkelen was.

Share This
error: Content is protected !!