KRALENDIJK – Tur hende ku a bai wak e marcha di karnaval di mucha, djadumingu tras di lomba por a topa ku nan. E muchanan di skol di baile Dance Sensation. Miéntras tur hende tabata para warda marcha, e públiko a keda sorpresa dor muchanan ku diripiente a kuminsá baila. Nan a sali for di tur huki te ora ku e kaya tabata yen di mucha bailando. Na final di e ‘flashmob’ e kaya a bira bashí bek mesun lihé ku ela yena i e públiko a keda  sorprendí, pero ku un smail riba nan kara. Bo tambe ke baila dilanti di un públiko? Awèl pasa na skol di baile Dance Sensation i registrá pa un lès di prueba grátis!


DANCE SENSATION DANSSCHOOL VERRAST BEZOEKERS KINDERPARADE

KRALENDIJK – Iedereen die gisteren naar de kinderparade in Kralendijk is geweest, had ze tegen kunnen komen. De jongens en meiden van Dance Sensation Dansschool. Terwijl iedereen stond te wachten op de mooie praalwagens en prachtig verklede kinderen, werd het publiek verrast door dansers die plotseling voor hun neus begonnen te dansen. Uit alle hoeken kwamen ze tevoorschijn tot de straat uiteindelijk grotendeels gevuld was met springende en draaiende kinderen. Aan het einde van de flashmob was de straat weer net zo snel leeg als dat hij gevuld was en lieten ze het publiek verbaasd, maar met een lach op het gezicht achter. Wil jij ook graag dansen voor een publiek? Kom dan eens langs bij Dance Sensation Dansschool en geef je op voor een gratis proefles!

Share This
error: Content is protected !!