KRALENDIJK – Despues di vários akshon yamando atenshon di tur mayor i tutor tokante derecho riba kompensashon pa yu, empleadonan di SZW awor ta bai drenta bario tambe na Boneiru. Den e simannan benidero nan lo bishitá famianan ku ainda no ta risibí kompensashon pa yu, pa informá nan i kaminda ta nesesario, yuda nan kompletá e formulario di aplikashon. Riba Islariba tambe ta aserká i informá mayor- i tutornan personalmente tokante kompensashon pa yu. Entrante promé di yanüari 2020 kompensashon pa yu a subi. Na Boneiru awor e ta 83 dòler pa yu pa luna, na Saba 84 dòler i na Sint Eustatius 85 dòler. Tur persona ku ta sòru pa un yu menor di 18 aña di edat, tin derecho riba kompensashon pa yu.


SZW SPANT ZICH IN VOOR KINDERBIJSLAG VOOR IEDER KIND

KRALENDIJK – Na diverse acties om alle ouders en verzorgers te wijzen op het recht op kinderbijslag, gaan medewerkers van SZW op Bonaire de wijken in. Zij zoeken de komende weken families op die nog geen kinderbijslag ontvangen om hen te informeren en zo nodig te helpen met het invullen van het aanvraagformulier. Ook op de bovenwinden worden ouders en verzorgers direct benaderd en geïnformeerd over kinderbijslag. Per 1 januari 2020 is de kinderbijslag opnieuw verhoogd. Op Bonaire bedraagt deze voorziening nu 83 dollar per kind per maand, op Saba 84 dollar en op Sint Eustatius 85 dollar. Iedereen die voor een kind onder de 18 jaar zorgt, heeft recht op kinderbijslag.


SZW STRIVES FOR CHILD BENEFIT FOR EVERY CHILD

KRALENDIJK – After various actions to draw the attention of all parents and guardians to the right to child benefit, SZW employees on Bonaire will be visiting neighborhoods. In the coming weeks, they will visit families that do not yet receive child benefit to inform them about it and, if necessary, to help them fill in the application form. Parents and guardians on Saba and St. Eustatius are also directly approached and informed about child benefit. As of January 1st, 2020, child benefit amount has again increased. On Bonaire this provision is now $ 83 per child per month, on Saba $ 84 and on Sint Eustatius $ 85. Everyone who takes care of a child under the age of 18 is entitled to child benefit.


Share This
error: Content is protected !!