Kralendijk – Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. su brènch na Hato ta kla pa sirbi’bo. Ku hopi plaser i orguyo, MCB a hasi apertura di su brènch moderno i inovativo na Hato djaluna dia 9 di mart 2020.

Un brènch espasioso ku teknologia moderno i un ambiente plasentero, pa fasilitá tur kliente pa hasi nan transakshon bankario personal.

Na momento ku e kliente drenta den brènch, nos embahadornan ta saludá kordialmente, ofresé asistensia personal mesora i ta dirigí e kliente na e área rekerí.

Den nos brènch na Hato tin wifi disponibel pa Online i Mobile Banking. Ademas e brènch ta ofresé un área digital ku diferente tèblet disponisbel i un persona kuta asistí klientenan ku tur servisio online.

E área di Tèler tin un sistema nobo i modèrno di cash recyclers, ku ta sòru pa prosesá transakshonnan na bali  di un forma mas rápido i sigur.

Den brènch tin diferente pantaya digital ku ta indiká kambio di moneda, teps pa fasilitá e kliente pa hasi sierto transakshonnan, komo tambe diferente informashon di nos servisio i produktonan.

Pa fasilitá nos klientenan, tin 1 Bankomatiko parti paden di e brènch ku ta habrí 24 ora pa dia pa ofresé  servisio di lanta plaka, hasi pago i rekargá telefon.

Hopi ta esnan ku ta gusta hasi uso di nos servisionan di Drive Thru, pues esaki tambe ta optenibel na nos Bankomatiko Drive-Thru kaminda tambe por hasi deposito, i nos servisio di 24/7 Deposit Drive-Thru, pues e kliente no tin nodi di baha for di outo.

Nos ta yama un i tur, spesialmente nos klientenan, danki pa nan pasenshi durante e periodo di renovashondi nos brènch na Hatoi nos ta sumamente kontentu ku nos ta “ON’ pa sirbi tur kliente den nos brènch nobo, espasioso, ku teknologia modèrno, ofresiendo un ambiente ameno pa bo hasi bo transakshonnan bankario personal.


MCB OPENTTEHATO EEN INNOVATIEVE EN MODERNE BRANCH!

Kralendijk – De gerenoveerde branch van Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V. opHatostaat klaar om u te ontvangen. MCB deelt met veel genoegen en trots mee,dathaar moderne en innovatieve branch op Hato,op maandag 9 maart 2020 geopend is.

Een ruime branch, uitgerust met moderne technologie en een fijne sfeer, om alle klanten van dienst te zijn met hun privé transacties.

Bij het binnenlopen van de branch, wordt de klant begroet door onze ‘branch ambassadeurs’, die de klant gelijk persoonlijke assistentie bieden of meenemen naar de gewenste dienstverlening.

In de branch op Hato is ook wifi beschikbaar, voor MCB Online en Mobile Banking. De branch heeft daarnaast ook een digitale ruimte, waar er verschillende tablets staan en een medewerker de klanten assisteert met alle internet diensten.

Bij de kassabalie is er het nieuwe en moderne systeem van “cash recyclers”, waarmee balietransacties sneller worden verwerkt.

Binnen de branch zijn er verschillende digitale schermen, waarop de klant gelijk de valuta dagkoersen kan zien, er tips zijn voor de klant om bepaalde transacties te vergemakkelijken, en ook informatie over onze bancaire diensten en producten.

Voor het gemak van onze klanten, is er binnen de branch een ‘Bankomatiko’ geldautomaat, dat 24 uur open is voor geldopnames, betalingen, en opwaarderen van de mobiele telefoon.

Veel van onze klanten maken graag gebruik van onze Drive-Thru faciliteiten.Daarom heeft de nieuwe branch een Drive-Thru geldautomaat waar ook stortingen gedaan kunnen worden, en een 24/7 Deposit Drive-Thru, zodat onze klanten niet uit hun auto hoeven te stappen.

Wij bedanken de gemeenschap, en met name onze klanten, voor uw geduld tijdens de verbouwingsperiode van onze Hato Branch. Wij verheugen ons dat we nu weer open zijn om al onze klanten te verwelkomen in deze nieuwe, ruime branch, met moderne technologie, waar u in een prettige sfeer uw persoonlijke banktransacties kan verrichten.

Share This
error: Content is protected !!