Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) ta posponé su bishita pa Boneiru, Aruba i Kòrsou en konekshon ku desaroyonan resien di coronavirus. Èks studiantenan ku ya tabatin un afsprak ku un kolaboradó di DUO, a risibí un mensahe personal di DUO konfirmando e posponementu di e bishita. Manera ta konosí ki dia e biaha pa e islanan ta sigui, nan lo risibí un notifikashon di esaki.
Pa informá studiantenan benidero tokante aplikashon pa un fiansa di estudio for di e islanan Karibense den Reino Hulandes, riba djaweps awor 19 di mart DUO ta organisá un webinar. Tur hende ku ta interesá den esaki, por apliká p’e via duo.nl/webinar.
DUO ta apliká lei i regulashonnan pa Ministerio di Enseñansa, Kultura i Siensia(OCW), entre otro riba tereno di pago di institutonan di enseñansa, dunamentu di finansiamentu pa estudio i kompensashon pa gastunan di skol, kobransa di debenan di estudio i mihó interkambio di datonan mará na e number di enseñansa.

DUO STELT BEZOEK BONAIRE, ARUBA EN CURAÇAO UIT VANWEGE CORONAVIRUS

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) stelt haar bezoek aan Bonaire, Aruba en Curaçao uit vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus. Oud-studenten die al een gesprek met een DUO-medewerker hadden gepland, hebben van DUO persoonlijk bericht ontvangen dat het bezoek is uitgesteld. Zodra bekend is wanneer DUO opnieuw zal afreizen naar de eilanden, zullen zij hiervan op de hoogte worden gebracht.

Om aankomende studenten te informeren over het aanvragen van studiefinanciering vanaf de Caribische eilanden binnen het Koninkrijk, organiseert DUO komende donderdag 19 maart een webinar. Iedereen die hierin geïnteresseerd is, kan zich hiervoor aanmelden op duo.nl/webinar.

DUO voert voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen (OCW) onder andere wetten en regelingen uit op het gebied van bekostiging van onderwijsinstellingen, het verstrekken van studiefinanciering en tegemoetkoming schoolkosten, het innen van studieschulden, en het beheer en de uitwisseling van gegevens gekoppeld aan het onderwijsnummer.

DUO POSTPONES VISIT BONAIRE, ARUBA AND CURAÇAO BECAUSE OF
CORONAVIRUS


Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) postpones its visit to Bonaire, Aruba and Curaçao because of the recent developments surrounding the corona virus.
Former students who have already planned a meeting with a DUO employee,already received a personal message from DUO that the visit has been postponed. As soon as it is known when DUO will travel to the islands again,they will be notified.
To inform prospective students about applying for student financing from the Caribbean islands within the Dutch Kingdom, DUO is organizing a webinar on Thursday March 19th. Anyone interested in this can register for via duo.nl/webinar.
DUO implements laws and regulations for the Ministry of Education, Culture and Science (OCW) in the areas of funding educational institutions, providing student loans and school fees, collecting student debts, and managing and exchanging data linked to the educational number.


Share This
error: Content is protected !!