Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna a bishitá e callcenter ku a habri resientemente. Siudadano por yama e callcenter grátis si nan tin pregunta tokante medidanan ku tin di aber ku vírùs di corona i pregunta general tokante e vírùs.  E number ta 0800 1351. RCN a fasilitá e callcenter. Ámtenar di OLB ta kontestá e preguntanan ku públiko hasi. E callcenter ta habrí di djaluna te ku djabièrnè di 07:00 – 21:00 or. Djasabra i djadumingu e sentro ta habrí di 10:00 – 18:00 or.


GEZAGHEBBER RIJNA OP BEZOEK BIJ CALLCENTER

Kralendijk Gezaghebber Edison Rijna heeft een bezoek gebracht aan het pas opgerichte callcenter. Burgers kunnen sinds afgelopen donderdag gratis bellen met vragen over de maatregelen in verband met het coronavirus en algemene vragen over het virus. Het nummer is 0800 1351. Het callcenter is door RCN mogelijk gemaakt. Ambtenaren van het OLB beantwoorden de vragen van het publiek. Het callcenter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 07:00 – 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 – 18:00 uur.

Share This
error: Content is protected !!