KRALENDIJK – Sentro pa Hubentut i Famia Boneiru ta anunsiá ku por lo pronto e ta kanselá tur enkuentro den grupo, bishita na kas i kombersashon direkto ku klientenan. Kontakto ta solamente posibel pa medio di telefòn, app o mail.

Pues tambe pa e parti di Salu Hubenil ta konta ku bishita na e ofisina di konsultorio no ta posibel. Aki personal lo studia kada kaso individual i lo tene kontakto telefóniko. Nan ta alkansabel riba number di telefòn +599 7157200. Mucha i mayornan malu lo no por drenta e edifisio.

E sentro lo para tambe tur su aktividatnan den grupo ku e tin ku akohida di mucha. Si tin preguntanan di e instansia aki nan lo por tuma kontakto ku e kordinadó di akohida di mucha di SHiF. E persona aki por keda alkansá riba: emily.kocks@cjgbon.com o number di telefòn +599 701 5254.


PERSBERICHT CENTRUM JEUGD EN GEZIN

KRALENDIJK – Hierbij deelt het Centrum Jeugd en Gezin Bonaire mee dat het voorlopig al haar groepsbijeenkomsten, huisbezoeken en gesprekken met cliënten stopt zet. Contacten kunnen alleen nog via de telefoon, app of de mail plaatsvinden.

Voor Jeugdgezondheidszorg geldt dat alle bezoeken aan het consultatiebureau zijn stopgezet. Het personeel zal elk geval bekijken en telefonisch contact houden. Zij zijn telefonisch bereikbaar op +599 7157200. Zieke kinderen of ouders kunnen niet tot het gebouw worden toegelaten.

Het centrum heeft verder al haar groepsactiviteiten met kinderopvang moeten stop zetten. Echter als er van de kant van deze instellingen vragen zijn of assistentie noodzakelijk is kunnen zij met de veldcoördinator kinderopvang via email emily.kocks@cjgbon.com of telefoon +599 701 5254 contact opnemen.

Share This
error: Content is protected !!