Kralendijk – Dia 8 di aprel próksimo SKAL den koperashon ku Komishon di Anochi ku Luna yen lo mester tin nos aktividat di tur luna,  “Nos Anochi ku Luna yen Aprel 2020”.

En konekshon ku e medidanan di prekoushon reinante rondó di e vírùs di corona nobo/COVID-19 i pa evitá aglomerashon di hopi hende huntu, SKAL den konsulta ku direktorado di salubridat  i Komishon di Anochi ku Luna yen ta posponé e aktividat di luna Aprel te ku un próksimo aviso.

Na momentu ku medida nan tuma pa gobièrnu di Boneiru ta pèrmití aglomerashon di hopi hende huntu i ku alabes tin mas klaridat rondó di e vírus COVID-19, lo evaluá e posibilidat pa SKAL i Komishon di Anochi ku Luna yen lo anunsiá kontinuashon di nos aktividat na komunidat.‘AVOND MET VOLLE MAAN’ VOOR DE MAAND APRIL UITGESTELD TOT NADER BERICHT

Kralendijk – Op 8 april a.s. zou SKAL in samenwerking met de Commissie Avond met Volle Maan onze maandelijkse activiteit ‘Avond met Volle Maan April 2020’ houden.

In verband met de genomen voorzorgsmaatregelen rond het nieuwe coronavirus/COVID-19 en om samenscholing van teveel mensen te voorkomen, heeft SKAL in overleg met de Afdeling Publieke Gezondheid en de Commissie Avond met Volle Maan besloten de activiteit van de maand april tot nader bericht uit te stellen.

Zo gauw de maatregelen die door het Bonairiaanse eilandbestuur zijn genomen de samenkomsten van meerdere personen weer toestaan en er tevens meer duidelijkheid is rond het nieuwe coronavirus/COVID-19 zal SKAL in samenwerking met de Commissie Avond met Volle Maan de voortzetting van deze activiteit mededelen aan publiek.


Share This
error: Content is protected !!