Kralendijk – Pa garantisá protekshon i seguridat di nos trahadó i klientenan, nos mester kanselá tur sita  anteriormente palabrá di ‘intake’ pa aña eskolar 2020-2021. 

E servisio na  klientenan/mayornan ta kontinuá den un forma diferente. Mayornan por manda nan petishon pa un formulario di ‘intake’ awor via email na : inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com. Dia 3 di aprel awor ta e último dia pa hasi esei.  Na momentu ku un kliente/mayor hasi su petishon via email, e ta risibí di nos un formulario. E mester yena e formulario akí digital i mand’é bèk na inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com pa nos por atendé kuné. 

Huntu ku e formulario nada e siguiente dokumentonan di scan i mail nan :

1.        Un legitimashon bálido di mayornan manera un sédula òf pasport 

2.        Un buki di matrimonio, buki di famia òf akta di nasementu.

3.        Papelnan di vakunashon 

4.        Pasfoto

Servisio di inskripshon pa ‘Schoolwijzer’ ta kontinuá den un forma diferente pa kliente. Pa kalke pregunta òf informashon por tuma kontakto ku unidat di eseñansa obligatorio na number di telefòn  715-5330 ekstenshon 3104 òf 3109.MOGELIJKHEID DIGITALE INTAKE VOOR ‘SCHOOLWIJZER’

Kralendijk – Om de bescherming en veiligheid van onze medewerkers en cliënten te verzekeren, komen de datums van de ‘intake’-gesprekken voor het schooljaar 2020 – 2021 te vervallen.   

De dienstverlening aan onze klanten/ouders wordt anders. Ouders kunnen hun aanvraag voor een intakeformulier via mail sturen naar: inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com  Wanneer de klant/ouder de aanvraag mailt, ontvangt hij/zij een formulier van ons. Dat formulier moet digitaal worden ingevuld en naar inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com worden gestuurd om verwerkt te worden. 

De volgende documenten moeten gescand worden en samen met het formulier worden gemaild: 

1. Een geldig legitimatiebewijs van de ouder(s), bijv. ID-pasje  of paspoort.

2. Een trouwboek, familieboek of geboorteakte.

3. Inentingspapieren.

4. Pasfoto.

De dienstverlening voor de inschrijving voor de ‘Schoolwijzer’ wordt nu op een andere manier  voortgezet voor cliënten. Voor vragen of informatie kan men bellen met de unit Leerplicht, het telefoonnummer is 715-5330 toestel 3104 of 3109.

Share This
error: Content is protected !!