KRALENDIJK – Repatriashon di residente di nos isla lo kuminsá pronto. E intenshon tabata pa repatriá e promé grupo di residente riba 14 di aprel ku un buelo for di Hulanda, pero dor di retonan logístiko esaki lo no ta posibel mas. Ainda no tin un fecha definitivo pa e buelo aki. Pero ta hasiendo tur esfuerso pa e buelo aki tuma lugá den e dianan binidero. Tin vários faktor ku tin influensia riba esaki. Na e momentu aki e taskforce ku ta enkargá ku ehekushon di repatriashon ta trahando riba tur posibilidat i detaye pa asina presentá esaki na EBT.

Manera ya a indiká anteriormente e promé grupo di personanan ku ta repatriá ta residentenan ku tin un funshon vital. E personanan aki ta risibí yamada personal den e dianan aki pa informá nan ku nan ta riba e promé buelo ku ta repatriá residente. Manera tin mas informashon riba e fecha eksakto i sobrá dato lo informá nan personalmente.


VOORTGANG START REPATRIËREN INGEZETENEN

KRALENDIJK – De repatriëring van ingezetenen van het eiland zal snel van start gaan. Aanvankelijk werd er ingezet om de eerste repatrianten op 14 april vanuit Nederland te kunnen ontvangen, dit is echter wegens logistieke uitdagingen niet mogelijk. Er is nog geen concrete datum bevestigd voor een vervangende vlucht. Al wordt er hard gewerkt om de vlucht de komende dagen te realiseren. Er zijn veel factoren die hierop van invloed zijn. De mogelijkheden worden momenteel door de taskforce, belast met de uitvoering van de repatriëring, uitgezocht en voorgelegd aan het EBT.

Zoals eerder aangegeven zal de eerste tranche van repatrianten bestaan uit mensen die een vitaal beroep bekleden. Deze mensen worden deze dagen persoonlijk telefonisch geïnformeerd dat zij op deze eerste vlucht zullen zitten. Wanneer er meer duidelijk is over de vluchtdatum en –gegevens worden deze ook persoonlijk gecommuniceerd.


PROGRESS STARTS REPATRIATING RESIDENTS

KRALENDIJK – The repatriation of residents of the island will start shortly. Initially, efforts were made to receive the first repatriates from the Netherlands on April 14th, however, this is not possible due to logistical difficulties. No concrete date has yet been confirmed for a replacement flight. Although we are working hard to realize the flight in the coming days. There are many factors that influence this matter. The possibilities are currently being explored by the Task Force in charge of implementing the repatriation and will be submitted to the EBT.

As indicated earlier, the first tranche of returnees will consist of people who have a vital occupation. Those people will be informed personally by telephone these days that they will be on this first flight. When more is certain about the flight date and details, these will also be informed personally.

Share This
error: Content is protected !!