KRALENDIJK – Riba djabièrnè 10 di aprel a detené un hòmber di inisial S.L.J. di 23 aña en konekshon ku e no a duna oido na òrdu di polis pa para, pa forma un peliger riba kaminda tantu pa su mes komo pa otronan, pa resistí kontra detenshon i pa violashon di e Lei di Opio BES. A konfiská e skuter ku e sospechoso tabata kore ariba i tambe un saku ku den dje un kantidat di yerba paresido na mariwana.


KRALENDIJK – Op vrijdag 10 april werd een man met initialen S.L.J. van 23 jaar aangehouden. De man vormde een gevaar voor zichzelf en anderen op de weg. De bestuurder van de scooter negeerde het stopteken van de politie en verzette hij zich vervolgens tegen de aanhouding. Hij is tevens aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet BES. Zowel de scooter waarop de verdacht reed alsook een zakje met een op marihuana lijkend kruid werd in beslag genomen.

Share This
error: Content is protected !!