KRALENDIJK – Djasabra 18 di aprel, inspektornan di Direktorado di Supervishon i Mantenshon di Lei di OLB, den kolaborashon ku Kuerpo Polisial Hulanda Karibense, kompaña pa Gezaghèber Edison Rijna i Hefe di Polis Jose Rosales, a bishitá 8 diferente establesimentu tantu na Playa komo Rincon. E kòntròl aki tabata den kuadro di kumplimentu ku e ordenansa di emergensia. Tambe a rekordá tantu doño di e establesimentu komo bishitante riba e reglanan di distansia sosial. E kòntròlnan lo sigui den e proksimo dianan.KRALENDIJK – Op zaterdag 18 april hebben inspecteurs van Directie Toezicht en Handhaving van het OLB, in samenwerking met het Korps Politie Caribisch Nederland samen met de Gezaghebber, Edison Rijna, en Korpschef, Jose Rosales, 8 locaties in Playa en Rincon bezocht. Deze controle is gedaan met het oog op de naleving van de noodverordening. Tijdens de controle zijn zowel eigenaren als bezoekers van de locaties gewezen op de regels van social distancing.

Share This
error: Content is protected !!