A REKORDÁ ESNAN KU A KAI DEN SEGUNDA GUERA MUNDIAL

Written by on

Kralendijk – Riba djaluna 4 di mei gobièrnu di Boneiru a rekordá esnan ku a kai den Segunda Guera Mundial. Gezaghebber Edison Rijna huntu ku sekretario interino sr. Gabriel van Arneman a pone un krans na nòmber di gobièrnu di Boneiru. Representante di Reino interino sr Jan Helmond tambe a pone un krans i sr Rob Strauss a hasi esaki na nòmber di Organisashon di Veteranonan di Boneiru.


GEVALLENEN TWEEDE WERELDOORLOG HERDACHT

Kralendijk – Op maandag 4 mei heeft het Bonairiaanse eilandbestuur de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog herdacht. Gezaghebber Edison Rijna heeft samen met waarnemend eilandsecretaris Gabriel van Arneman namens het Bonairiaanse eilandbestuur een krans gelegd. Ook waarnemend Rijksvertegenwoordiger Jan Helmond heeft een krans gelegd, evenals Rob Strauss namens de Veteranen Vereniging Bonaire.

Share This

Current track

Title

Artist

error: Content is protected !!