KRALENDIJK – STINAPA ta alerta komunidat di Boneiru ku ta bai kontinuá ku treinen di tiramentu den parke Washington slagbaai. Biólogo nan di STINAPA tin pèrmit nan ofisial pa tira den parke Washington, pero pa prome ku hasi esaki mester kumpli ku treinen nan nesesario. Nos ke supliká tur hende pa no subi tereno di Washington slagbaai sin pèrmit na ningun momento, espesialmente despues di oranan di servisio. Pa garantisá seguridat di nos empleadonan, a introdusí un liña di komunikashon interno estrikto, esaki ta pa prevení aksidente.

Sinembargo den pasado nos a enkontra varios bes personanan riba tereno sin pèrmit. I esaki ta pone ku no por garantisá seguridat di e personanan aki. Nos profeshonalnan ta usa opheto nan dirigí I tambe semper tin un objeto patras pa prevení e bala di sigui move. Aunke nos ta tumando tur prekoushon, nos ke alerta piskadónan tambe, pa tene kuenta ku esaki I pa evitá área nan na kosta di Washington slagbaai.

Nos ke pone hopi énfasis riba no drenta parke Washington Slagbaai bou di ningun kondishon sin pèrmit.

Nos ke yama danki na un i tur pa e koperashon!


STINAPA ZET DE SCHIETOEFENINGEN VOORT IN HET WASHINGTON SLAGBAAI PARK.

KRALENDIJK – STINAPA waarschuwt de gemeenschap dat de schietoefeningen zullen worden voortgezet in het Washington Slagbaai Park. STINAPA-medewerkers hebben officiële vergunningen om te oefenen met schieten in Washington Slagbaai Park. We willen iedereen waarschuwen om op geen enkel moment van de dag privé terrein te betreden, vooral niet na de normale openingstijden. Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen, hanteren we een strikte interne communicatiestrategie om ongevallen te voorkomen. In het verleden hebben we echter problemen gehad met mensen Washington Slagbaai Park betreden zonder toestemming. We willen iedereen waarschuwen dat het tegen de wet is om zonder toestemming in Washington slagbaai te zijn en we kunnen de veiligheid van overtreders niet garanderen. Onze professionals gebruiken doelen en schieten altijd met een achtergrond, maar we willen vissers ook waarschuwen dat er geschoten zal worden en om deze gebieden in het mariene park te vermijden. Betreed Washington Slagbaai Park onder geen enkele omstandigheid zonder toestemming.

We willen iedereen bedanken voor de samenwerking en veilig blijven in deze moeilijke tijden.


STINAPA CONTINUES SHOOTING PRACTICES IN WASHINGTON SLAGBAAI PARK.

KRALENDIJK – STINAPA alerts the community that shooting practices will continue in Washington Slagbaai Park. STINAPA employees have official permits to practice shooting in Washington Slagbaai Park. We want to alert everyone to not trespass private property at any time of day especially during afterhours. To ensure safety of our employees we conduct a strict internal communication strategy to prevent accidents. However in the past we have had issues with people trespassing in Washington Slagbaai Park. We want to alert everyone that it is against the law to be in Washington slagbaai without permission and we will not be able to ensure safety of any person trespassing. Our professionals use targets and always shoot with a background, however we also want to alert fishermen to be aware that there will shooting taking place to avoid these areas of the marine park. Do not enter Washington Slagbaai Park without permission under any circumstance.

We want to thank all for the cooperation and stay safe in these tough times.

Share This
error: Content is protected !!