KRALENDIJK – Djasabra 9 di mei último, miembronan di Supervishon i Mantenshon di Lei i KPCN a kontrolá mas o ménos 15 lokalidat pa ku kumplimentu ku e reglanan di e ordenansa di emergensia. Dos negoshi no a kumpli ku e regla di distansia sosial. E lokalidatnan konserní lo haña un multa.

Riba djadumingu 10 di mei, miembronan di Supervishon i Mantenshon di Lei i di KPCN a kontrolá un lokalidat situá na Hanchi Amboina i aki a resultá ku tabatin mas ku 50 persona den e establesimentu i a ser’e.


HANDHAVING NOODVERORDENING

KRALENDIJK – Op zaterdag 9 mei hebben leden van Toezicht & Handhaving en KPCN controles gehouden bij ongeveerc15 locaties i.v.m. naleving van de noodmaatregelen. Twee bedrijven voldeden niet aan de maatregel van social distance. Deze bedrijven krijgen een dwangsom opgelegd.

Op zondag 10 mei, werd een uitgaansgelegenheid aan de Hanchi Amboina door Toezicht en Handhaving en KPCN gecontroleerd op naleving van de geldende noodmaatregelen. Het bleek dat er meer dan 50 personen aanwezig waren waardoor de gelegenheid werd gesloten.

Share This
error: Content is protected !!