Kralendijk – Por registrá muchanan ku e aña eskolar nobo ta bai skol pa di promé biaha pa Schoolwijzer te ku 22 di mei 2020. Mayornan di e muchanan aki mester hasi esei. Direktorado di Komunidat i Kuido ku énfasis ta hasi un yamada riba mayornan pa registrá nan yu mas rápido posibel. Despues di e registrashon den un kòmbersashon huntu ku e skolnan ta wak kua skol e yu por bai.

Por registrá e muchanan na inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com. Despues di esei via imeil mayornan ta risibí un formulario pa yena digitalmente. Tambe mayornan mester skèn e siguiente dokumentunan i manda nan huntu ku e formulario:

1. Un prueba di identidat bálido di mayornan, manera sédula òf pasport.

2. Buki di kasamentu, buki di famia òf papel di nasementu.

3. Papel di vakunashon (papel di ènter) di e yu.

4. Pasfoto di e yu.

Si mayornan no tin kòmpiuter, nan por yama durante ora di ofisina na number di telefon 715 5311. E ora ei nan ta haña yudansa pa registrá nan yu pa Schoolwijzer.


AANMELDEN ‘SCHOOLWIJZER’ TOT EN MET 22 MEI 2020

Kralendijk – Kinderen die in het nieuwe schooljaar voor het eerst naar school gaan, kunnen tot en met 22 mei 2020 worden aangemeld voor de Schoolwijzer. De ouders van deze kinderen moeten dat doen. De directie Samenleving en Zorg roept ouders met klem op om hun kind zo snel mogelijk aan te melden. Na de aanmelding wordt in een gesprek samen met de scholen gekeken naar welke school het kind kan gaan.

De kinderen kunnen bij inschrijving.schoolwijzer@bonairegov.com worden aangemeld. Daarna ontvangen de ouders via de mail een formulier om digitaal in te vullen. Ook moeten ouders de volgende documenten scannen en met het formulier meesturen:

1. Een geldig identiteitsbewijs van de ouders, zoals een ID (sédula) of paspoort.

2. Een trouwboek, familieboek of geboorteakte.

3. Inentingspapieren van het kind .

4. Pasfoto van het kind

Als ouders geen computer hebben, kunnen ze tijdens kantooruren bellen met het nummer 715 5311. Ze worden dan geholpen om hun kind aan te melden voor de Schoolwijzer.

Share This
error: Content is protected !!