Kralendijk – Kapitan Henk Suurveld i teniente B. Bouzbouz di e barku di abastesimentu i transporte Zr. Ms. Karel Doorman a hasi un bishita serka gezaghebber Edison Rijna. E bishita a tuma lugá riba djamars 26 di mei último. E barku di Marina Real ta na Boneiru pa ofresé sosten na nos isla durante e pandemia di corona.

Durante e bishita gezaghebber Rijna i e kapitan a entregá otro un regalo komo muestro di apresio. Riba e potrèt por mira kon gezaghebber ta risibí e regalo di kapitan Suurveld.


KAPITEIN TER ZEE EN LUITENANT TER ZEE VAN HET KONINKLIJKE MARINESCHIP ZR. MS. KAREL DOORMANOP BEZOEK BIJ GEZAGHEBBER RIJNA

Kralendijk – Kapitein ter zee Henk Suurveld en luitenant ter zee B. Bouzbouz van het bevoorradings- en transportschip Zr. Ms. Karel Doorman hebben een bezoek gebracht aan gezaghebber Edison Rijna. Het bezoek heeft plaats gevonden op dinsdag 26 mei jl. Het Koninklijke Marineschip is op Bonaire om ondersteuning te bieden aan Bonaire tijdens de coronapandemie.

Tijdens het bezoek hebben gezaghebber Rijna en de kapitein elkaar als blijk van waardering een geschenk gegeven. Op de foto is te zien hoe de gezaghebber het geschenk van Kapitein Suurveld in ontvangst neemt.

Share This
error: Content is protected !!