KRALENDIJK – Mundialmente komunidat ta bini huntu pa para ketu kontra rasismo. Na Boneiru tambe un grupo lo bini huntu riba djárason 10 di yüni 2020, pa na un manera pasivo demonstrá ku nan ta kontra rasismo.

Gezaghèber a duna pèrmit pa un manifestashon pasivo i huntu ku hefe di kuerpo a hiba kombersashon ku e organisadó pa enfatisá e reglanan tokante distansia sosial i ora ta trata di un manifestashon pasivo. Teniendo kuenta ku e seguridat públiko, a duna pèrmit pa un maksimo di 200 persona, si respetá distansia sosial.

Naturalemente Gezaghèber i hefe di kuerpo tambe ta kontra rasismo i ta kere ku esaki lo ta un demonstrashon pasivo, ku rèspèt ku kua Boneiru ta mustra di ta sostené e tema aki na un manera digno.


GEZAGHEBBER EN KORPSCHEF BESPREKEN DEMOMSTRATIE TEGEN RACISME ORGANISATOR

KRALENDIJK – Wereldwijd komen gemeenschappen bij elkaar om stil te staan tegen racisme. Ook op Bonaire zal op woensdag 10 juni 2020 een groep bij elkaar komen om op een passieve manier te laten zien dat ze tegen racisme zijn. De

Gezaghebber heeft toestemming gegeven voor een passieve manifestatie en heeft samen met de Korpschef de organisator gesproken om de regels rondom social distancing en een passieve manifestatie te onderlijnen.
Met inachtname van de openbare veiligheid is toestemming gegeven voor maximaal 200 mensen mits “social distancing gerespecteerd wordt.

Natuurlijk zijn de Gezaghebber en de Korpschef ook tegen racisme en gaan ervan uit dat het een passieve en respectvolle demonstratie zal zijn, waarmee Bonaire laat zien dit thema op een waardige manier te ondersteunen.

Share This
error: Content is protected !!