KRALENDIJK – Riba djaluna 8 di yüni a drenta keho di destrukshon i intento di ladronisia di un outo di marka Suzuki, modèl Vitara, ku tabata stashoná na un kas situá na Kaminda Lagun. Entre djadumingu 7 di yüni, alrededor di 7or di anochi i djaluna 8 di yüni, alrededor di 10.15 di mainta, deskonosínan a destruí e winshil i e bentana na parti di shofùr i tambe a kòrta e wayanan di start. Tambe nan a bai ku e logo e di e outo.

Loke ta remarkabel ta ku entre djadumingu 7 di yüni i djamars 9 di yüni tambe a kòrta wayanan i destruí e ‘starter’ di un Suzuki Vitara ku tabata stashoná na un kas situá na Kaya Hobo. Ta investigando e kasonan.


KRALENDIJK – Op maandag 8 juni werd aangifte gedaan van vernieling en poging diefstal van een auto van het merk Suzuki, model Vitara. De auto stond bij een woning aan de Kaminda Lagun geparkeerd. Tussen zondag 7 juni, omstreeks 19.00 uur en maandag 8 juni, omstreeks 10.15 uur hebben onbekenden zowel de voorruit als het ruit aan de bestuurderskant vernield. Vervolgens zijn de bedradingen doorgeknipt. Ook het logo van de auto hebben de daders meegenomen.

Opmerkelijk is dat in dezelfde tijdsperiode, tussen zondag 7 juni en dinsdag 9 juni, ook de bedradingen en de starter van een andere Suzuki Vitara zijn doorgeknipt en vernield. De auto stond voor een woning aan de Kaya Hobo geparkeerd. Beide zaken worden onderzocht.

Share This
error: Content is protected !!