KRALENDIJK – For di 13 di yüni 2020 diferente usuario di medionan sosial a hasi nan mes kulpabel na menasa polis i instigá pa kometé un echo kastigabel. Riba djárason 24 di yüni 2020 a detené e promé sospechoso den kaso di instigá i menasa kontra polis. A detené e hòmber di inisialnan D.A.C.R di 31 aña di edat den e kaso aki. Kuerpo Polisial Hulanda Karibense no ta ekskluí ku lo tin mas detenshon.KRALENDIJK – Vanaf 13 juni 2020 hebben diverse gebruikers van sociale media zich schuldig gemaakt aan het bedreigen van ambtenaren van de politie en het aansporen tot het begaan van een strafbaar feit. Op woensdag 24 juni 2020 is een eerste aanhouding gedaan in de zaak betreffende opruiing en bedreiging tegen de politie. De man D.A.C.R. van 31-jarige leeftijd is in deze zaak aangehouden, het Korps Politie Caribisch Nederland sluit niet uit dat er meer aanhoudingen verricht kunnen worden in deze zaak.

Share This
error: Content is protected !!