KRALENDIJK – Den oranan di mardugá di djasabra 27 di yüni a detené un hòmber di inisial J.A.S.C. di 24 aña na Kaya Prinses Marie en konekshon ku strobamentu di órden públiko, no duna oido na órden di un ámtenar den funshon i tambe pa resistensia kontra un ámtenar den funshon.

Den oranan di mainta di djaluna 29 di yüni a detené un hòmber di inisial D.G.P.C. di 20 aña en konekshon ku e no a duna oido na òrdu di polis i pa stroba su detenshon. E sospechoso a neglishá señalnan di polis pa para miéntras e tabata koriendo riba Kaya Amsterdam, komo ku e tabata koriendo sin hèlmu riba un skuter, i a sigui kore. Polis a sigui kore su tras te ora ku a logra par’e riba Kaya A.A. Emerenciana. Aki ela hasi algun intento pa kore bai atrobe i ela resistí su detenshon fuertemente. Durante di kontrol mas aleu a resultá ku e no tabatin reibeweis ni papelnan di seguro bálido. A konfiská e skuter en espera di e dokumentonan bálido.


KRALENDIJK – In de nachtelijke uren van zaterdag 27 juni werd een man met initialen J.A.S.C. van 24 jaar op de Kaya Prinses Marie aangehouden wegens voor het verstoren van de openbare orde en het niet opvolgen van een bevel van een ambtenaar in functie en verzet tegen een ambtenaar in functie.

In de ochtenduren van maandag 29 juni werd een man met initialen D.G.P.C. van 20 jaar aangehouden wegens het niet voldoen een vordering van de politie en het belemmeren van zijn aanhouding. De verdachte negeerde stoptekens van de politie op de Kaya Nieuw Amsterdam omdat hij zonder helm op een scooter reed. Hij negeerde de tekens en reed door. De politie bleef achter hem aanrijden tot het uiteindelijk lukte hem te laten stoppen op de Kaya A.A. Emerenciana. Hier ondernam de bestuurder nog enkele pogingen om opnieuw weg te rijden. Hij verzette zich flink tegen de aanhouding. Bij nadere controle bleek dat hij geen rijbewijs en geen verzekeringsdocumenten bij zich had. De scooter is in beslag genomen in afwachting van geldige bescheiden.

Share This
error: Content is protected !!