KRALENDIJK – Kontinuando ku nos esfuersonan pa sigui ofresé nos klientenan un nivel mas haltu di servisio, mihó akseso i mas seguridat pa loke ta trata nan asuntunan bankario i finansiero, Maduro & Curiel’s Bank ta stòp di prent i pòst resúmen di kuenta bankario personal (Bank Statements) i lo kombertí esaki den resúmen online (Online Statements). E kambio aki lo tuma lugá entrante 1 di sèptèmber 2020. Resúmen online di kuenta lo ta aplikabel pa tur kuenta di spar i kuenta koriente personal di MCB. Nos lo yuda nos klientenan registrá pa MCB Online Banking pa tur kliente por tin akseso na nan resúmen di kuenta online. Por manda nos un email ku number di telefon na events@mcbbonaire.com i nos lo tuma kontakto pa asistí ku kualke pregunta di Online Banking i tambe kon pa mira e resumen di bo kuenta. Otro opshon ta na nos ATM kaminda por saka tambe un “mini statement”. Tur kliente ku no ta registrá ainda pa MCB Online Banking lo risibí nan resúmen di kuenta bankario 2 biaha pa aña via pòst; e promé na komienso di yanüari (transakshonnan di e periodo di yüli pa désèmber di e aña anterior) i e di dos na komienso di yüli (pa transakshonnan di e periodo yanüari pa yüni di e aña koriente). Manera ya ta konosí e gastu pa risibí statement (resúmen di kuenta) tradishonal di papel ta keda US$ 5.00 pa luna, te próksimo aviso. Informashon di nos gastunan ta disponibel riba nos wèpsait (https://www.mcbbonaire.com/customer-service/rates-fees).

Benefisionan di resúmen di kuenta online

Resúmen di kuenta online ta fasilitá klientenan dor di brinda akseso lihé i kumbiniente. Un resúmen di kuenta online (Online Statement) ta un vershon elektróniko di e resúmen regular di kuenta di MCB ku diferente kliente ta risibí via pòst. Su diseño ta presis meskos ku e vershon di papel. Via MCB Online Banking, e plataforma riba kua klientenan di MCB por haña akseso na nan resúmen online, klientenan tin akseso na nan kuenta pa mira òf hasi transakshon shete dia pa siman, i nan por mira nan saldo- i transakshonnan práktikamente bibu i direkto. Pasando pa e sistema di resúmen online ta pone ku no tin mester di prent resúmen di kuenta mas, i esaki ta yuda eliminá akumulashon di papel. Kliente tin akseso na resúmen di kuenta te 10 aña bèk. Un benefisio mas ta ku klientenan tin akseso na nan resúmen di kuenta online algun dia promé ku nan ta kustumbrá di risibí esaki di papel.

Registrá pa MCB Online Banking

Pa medio di e komunikashon akí Maduro & Curiel’s Bank ta urgi tur kliente ku no ta registrá ainda pa MCB Online Banking, pa hasi esaki mandando bo number di telefon via email: events@mcbbonaire.com i nos lo tuma kontakto. Por tuma kontakto tambe via su Contact Center na telefòn 715-5520. MCB lo komuniká bèk ku kada kliente pa simplemente buska nan e-Pass na e brènch ku nan ta deseá. E e-Pass ta brinda seguridat adishonal pa klientenan por hasi transakshon bankario seif via MCB Online Banking.

Ku nos servisio di MCB Online Banking nos klientenan tin mihó kòntròl i fleksibilidat den maneho di nan kuentanan bankario i finansas, kual lo simplifiká nan bida. Hasiendo uso di nos servisionan digital ta amplia e oportunidat pa nos sirbi nos klientenan di un forma mas efisiente i mas sigur i teniendo kuenta ku nos medio ambiente, ya ku di e forma aki nos tur ta hasi menos uso di papel.

Pa mas informashon tokante nos servisionan digital pa bo atendé bo asuntunan bankario aun mas fásil, por fabor sigui nos página di Facebook MCB Bonaire Events i nos wèpsait mcbbonaire.com òf manda un e-mail ku bo number di telefòn: events@mcbbonaire.com.

Nos lo pasa dor di e proseso pa sigui progresá Huntu Awe i Mañan!


MET INGANG VAN 1 SEPTEMBER 2020 ZAL MCB DE PAPIEREN BANKAFSCHRIFTEN VOOR PERSOONLIJKE REKENINGEN VERANDEREN NAAR ONLINE BANKAFSCHRIFTEN

KRALENDIJK – Onze inspanningen voortzettend om de cliënten een hoger niveau van dienstverlening, betere en veilige toegang, voor wat betreft financiële zaken aan te bieden, zal Maduro & Curiel’s Bank stoppen met het printen en per post versturen van bankafschriften (Bank Statements). Met ingang van 1 September 2020 zullen alle bankafschriften van persoonlijke betaal- en spaarrekeningen online beschikbaar zijn.

De cliënten die nog géén toegang hebben tot MCB Online Banking zullen hun papieren bankafschriften 2 keer per jaar via de post blijven ontvangen totdat ook zij zijn aangemeld voor het online platform. Het eerste bankafschrift zal begin januari per post worden verzonden en bevat de transacties over de periode van juli tot en met december van het voorgaande jaar. Het tweede afschrift wordt begin juli op de post gedaan en bevat de transacties van de voorafgaande maanden januari tot en met juni. De kosten voor de traditionele papieren bankafschriften blijven ongewijzigd (@ US$ 5,00 per bankafschrift per maand). MCB herhaalt dat cliënten deze kosten kunnen voorkomen door gebruik te maken van het online platform. Tevens kan men gebruik maken van de optie “mini-statement” bij de ATM’s. Cliënten die hulp behoeven bij het aanmelden voor Online Banking of hier vragen over hebben kunnen contact met ons opnemen via Email events@mcbbonaire.com. Vermeld in de Email uw naam en telefoonnummer zodat wij u terug kunnen bellen en eventueel kunnen helpen bij de online registratie of kunnen laten zien hoe u de statements online kunt raadplegen. Verdere informatie omtrent onze bankkosten zijn beschikbaar op onze website (https://www.mcbbonaire.com/customer-service/rates-fees).

Voordelen van de online bankafschriften

Met MCB Online Banking hebben cliënten direct toegang tot hun rekeningen. Online bankafschriften zijn voordeliger en zijn eerder beschikbaar, omdat ze niet per post verstuurd worden. Een online bankafschrift ziet er precies hetzelfde uit als de papieren versie die verschillende cliënten per post ontvangen en blijven gedurende 10 jaar gratis toegankelijk, zonder dat u ze hoeft te printen.

Aanmelden voor MCB Online Banking

Cliënten die nog niet aangemeld zijn voor MCB Online Banking, worden dringend doch vriendelijk verzocht zich aan te melden via onze email events@mcbbonaire.com of via onze Contact Center met telefoonnr. 715-5520. MCB zal contact met cliënten opnemen voor het ophalen van de e-Pass, die als extra beveiliging dient bij online transacties.

MCB Online Banking is een veilige en eenvoudige manier om meer flexibiliteit en controle over uw bancaire zaken te hebben.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de bekende contactpunten: telefoonnr. 715-5520, email adres: events@mcbbonaire.com, via onze Facebook pagina: MCB Bonaire Events of onze website: mcbbonaire.com.

We zullen de digitale transitie samen doorlopen voor verdere vooruitgang. Samen Vandaag en Morgen!

Share This
error: Content is protected !!