KRALENDIJK – Riba djárason 15 di yüli, alrededor di 4’or di atardi, sentral di polis a risibí notifikashon ku un aksidente di trabou ku un ‘trèker’ a tuma lugá riba waf Nello Craane (waf di Sùit). Na yegada di patruya a bin resultá ku shofùr di e ‘trèker’ a baha pa atende ku e kònteiner patras i na dado momentu e ‘trèker’ a kuminsa kore i mester a dal den e shofùr. A konsekuensia di esaki e shofùr a pèrdè su balansa i a kai, pa despues e ‘trèker’ pasa riba dje. E víktima tabata na tinu i tabata keha di doló. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. Awe, djaweps 16 di yüli, a drenta notifikashon ku e shofùr a bin fayesé. Ta trata di e hòmber Ettienne M. Coffy nasé riba di 30 yüni 1969. Forsa na su yunan, famia i na su koleganan di Don Andres N.V.KRALENDIJK – Op dinsdag 15 juni kreeg de politiecentrale omstreeks 16.00 uur melding dat er een bedrijfsongeluk op de zuidpier had plaatsgevonden, waarbij een trekker bij betrokken was. Bij aankomst van de patrouille bleek dat de bestuurder van de trekker bezig was met het vastmaken van de container, toen de trekker begon te bewegen en hierbij de bestuurder raakte. De bestuurde verloor hierdoor zijn evenwicht en viel, waarna de trekker over de man heen reed. Het slachtoffer was bij bewustzijn en had veel pijn. Hij werd met de ambulans naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Vandaag, donderdag 16 juli, is de melding binnengekomen dat de bestuurder kwam te overlijden. Het betreft de man met initialen E.M.C., geboren op 30 juni 1969.

Share This
error: Content is protected !!