KRALENDIJK – Riba djabièrnè 17 di yüli 2020 a detene un hòmber prosedente di Kòrsou di 27 aña di edat na Aeropuerto Internashonal di Boneiru. Durante kontròl di entrada, Douane a enkontrá mas di 200 gram di marihuana. Koninklijke Marechaussee ta kontinuá ku e investigashon.


DRUGS ONDERSCHEPT OP DE LUCHTHAVEN BONAIRE

KRALENDIJK – Op vrijdag 17 juli 2020 werd op Bonaire International Airport een 27-jarige man komende uit Curaçao aangehouden. Bij de inreiscontrole trof de Douane CN ruim 200 gram marihuana aan. Het onderzoek wordt voortgezet door de Koninklijke Marechaussee.


DRUGS INTERCEPTED AT BONAIRE AIRPORT

KRALENDIJK – A 27 year old man arriving from Curaçao was arrested on the 17th of July, 2020, at Bonaire International Airport. At the entry check, Customs CN found over 200 grams of marijuana. The investigation will be continued by the Royal Netherlands Marechaussee.

Share This
error: Content is protected !!