KRALENDIJK – Direktiva di Fundashon Alzheimer Bonaire ke ekstendé su kòrdial gradisimentu na tur empresario, instansia, persona boluntario i tambe tur suidadano ku a partisipá na su BónKuNé, ku a tuma lugá djasabra 18 di yüli último na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. E aktividat aki tabata pa rekoudá fondo pa por realisá su programa di aña i asina kumpli ku su meta pa informá i konsientisá komunidat di Boneiru riba tur área di e enfermedat di Alzheimer.

Direktiva no tin palabra pa gradisí Sra Adrienne Cornelia-de Jongh, e persona ku a organisá, kordiná i guia e atardi di e BónKuNé na un manera profeshonal i eksitoso. Originalmente e BónkuNé tabata planiá pa tuma lugá bispu di dia di Tata 20 di yüni. Pero pa motibu di e medidanan relashoná ku e pandemia di COVID-19 mester a pospon’é pa djasabra último.

Direktiva ta spera di por sigui konta ku aporte di tur instansia, empresario i siudadano pa por kontinuá ku e trabao di duna informashon, ku ta asina importante pa bienestar di nos komunidat Boneriano. Sea asina bon di bishitá nos website www.alzheimer-bonaire.com pa keda informá di tur nos aktividatnan.


KRALENDIJK – Het Bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire wil langs deze weg de bedrijven, particulieren, vrijwilligers en deelnemers heel hartelijk bedanken voor hun medewerking aan onze geweldige activiteit, een BónKuNé, gehouden op zaterdag 18 juli jl te Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Dit was een fondsenwervingsactiviteit om ons jaarprogramma te kunnen realiseren.

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk informatievoorziening te verschaffen en bewustwording teweeg te brengen bij onze Boneriaanse gemeenschap betreffende de diverse aspecten rondom de ziekte Alzheimer.

Ons Bestuur komt woorden tekort om mevr Adrienne Cornelia – de Jongh, die op een professionele wijze de coordinatie, organisatie en leiding had over deze BónKuNé, hiervoor te bedanken. Het werd een zeer geslaagd en succesvol evenement. Conform ons jaarprogramma was dit evenement gepland voor zaterdag 20 juni jl. maar vanwege de maatregelen i.v.m. de pandemie van COVID-19 werd het verplaatst naar zaterdag jl.

Het Bestuur hoopt van harte om in de toekomst weer te kunnen rekenen op zo’n spontane medewerking van U allen, zodat wij deze zo belangrijke taak in het belang van onze Boneriaanse gemeenschap kunnen voortzetten. Gelieve ook onze Website te bezoeken, www.alzheimer-bonaire.com; om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.

Share This
error: Content is protected !!